Decathlon Squat Rack kopen – Domyos Squat Rek

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op november 13, 2023

decathlon-squat-rack
decathlon-squat-rack

Dat Decathlon enorm veel fitnessmateriaal verkoopt is reeds bekend. Ook op het gebied van krachttraining is er meer dan genoeg apparatuur en materiaal te vinden.

Zo zijn er bijvoorbeeld gewichten en fitnessbanken te koop. Ook kun je er terecht voor krachtstations en kleiner materiaal.

Een van de dingen die zeker niet mag ontbreken in jouw thuisgym, is een goed en stevig squat rack waar je volledig op kunt vertrouwen.

Met zo’n squat rek vergroot je jouw trainingsmogelijkheden enorm en kun je thuis werken aan dat sterke en gespierde lichaam.

Op deze pagina ontdek je welke squatrekken en power racks Decathlon verkoopt.

Domyos squat racks

De rekken die je terugvindt in het aanbod van Decathlon zijn onder andere van het merk Domyos. Dit merk is van de winkel zelf en staat bekend om het veelzijdige aanbod.

Ook op het gebied van krachtapparatuur is er enorm veel keus. Domyos biedt eigenlijk alles aan wat de fanatieke thuisssporter zich maar kan wensen.

Maar welke squat racks / power racks zijn er allemaal terug te vinden in het aanbod? Hieronder vind je het beste aanbod dat Decathlon te bieden heeft.

Squat rack voor krachttraining – trekoefeningen / squats / bankdrukken

domyos-squat-rack

Laten we maar direct beginnen met het populairste power rack dat de winkel te bieden heeft. Met dit robuuste rek haal jij een complete home gym in huis.

Het rack is erg geschikt om in te squatten. Alles is volledig verstelbaar, zodat het voor iedere lichaamslengte geschikt is. De stanghouders kunnen vrij nauwkeurig ingesteld worden, per 5 cm.

Met dit stevige rack kun je namelijk een enorme hoeveelheid aan oefeningen doen. Zo zit er bijvoorbeeld een lat pulley op, waarmee je pull oefeningen uit kunt voeren.

Denk daarbij aan de lat pulldown, of de cable row. Dit zijn uitstekende oefeningen voor de rugspieren. Ook je armen kun je prima trainen met het ingebouwde pulley station. Er is zowel een hoge als een lage pulley.

Wanneer je er ook nog eens een fitnessbankje bij aanschaft, kun je er nóg meer oefeningen mee doen, zoals bijvoorbeeld bankdrukken.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zit er ook nog eens een optrekstang aan bevestigd, waarmee je pull ups naar hartenlust kunt maken, voor een sterke en gespierde rug.

Het rack is getest in het lab tot 200 kg en is dus 100% veilig. De enige voor wie het niet geschikt is, is dus voor diegenen die met meer dan 200 kg squatten, maar dat zijn er maar weinig.

Heb je interesse in het Domyos squatrack? Check direct de beste prijs via de knop hieronder:Squat voor krachttraining – lager budget

squatrek-decathlon

Een ander squat rack dat Decathlon te bieden heeft is dit rack voor krachttraining van Domyos. Het is verkrijgbaar voor een erg aantrekkelijke prijs.

Hoewel je er wel rekening mee moet houden dat dit squatrek stukken minder uitgebreid is als de bovenstaande, is het wel een geschikt rek voor de beginners en de meer gevorderden.

De stanghouders zijn belastbaar tot 175 kg, wat voor de meesten meer dan voldoende zal zijn. Daarnaast is ook dit power rack multifunctioneel.

Je kunt het namelijk ook gebruiken als een optrek rek en als halter steunen voor het bankdrukken.

Bovendien kun je jouw halterstang en halterschijven er eenvoudig in kwijt. Deze kun je na je training weer snel opbergen in het rek.

Al met al is dit dus helemaal geen slechte deal, gezien de zeer scherpe prijs!

Heb je interesse in dit Domyos squatrek? Klik dan even op de knop hieronder:Hoe is de kwaliteit van een Domyos squatrack?

De toestellen van Domyos zijn stukken goedkoper dan veel andere merken. Bij sommige mensen wekt dit argwaan op en dat kunnen wij ons goed voorstellen.

Echter wilt een goedkope prijs niet direct zeggen dat de kwaliteit minder is. Hoewel de Domyos power racks over het algemeen niet professioneel te gebruiken zijn, is de kwaliteit dik in orde.

Domyos ontwikkeld alle apparatuur met een speciaal team, waarbij ze met de kleinste details rekening houden. Dit zien we onder andere terugkomen in de details van de afwerking en in de mogelijkheden dat het rack biedt.

Tuurlijk, in een professionele gym horen de Domyos power racks niet thuis. Máár de fanatieke thuissporter doet er zeker goed aan om een fitness rack aan te schaffen van dit merk.

Waar let ik op bij de aanschaf van een squatrek?

Bij het kopen van het squatrek kijk je vooral naar de stevigheid. Tot hoeveel kilo kan ik het rack belasten en staat het stabiel op de grond?

Verder zijn de afmetingen belangrijk. Voordat je bedrogen uitkomt wil je zeker weten dat de power cage past in jouw sportruimte.

Ook de trainingsmogelijkheden is iets waar je op moet letten. Afhankelijk van de oefeningen die jij wilt gaan doen kun je het meest geschikte rek uitzoeken.

Dit zijn slechts de aandachtspunten in een notendop. Wil je een verdere uitleg over het aanschaffen van een squatrek? Dan kun je dit artikel even lezen.

Betrouwbaar kopen bij Decathlon

Een van de voordelen van een aankoop doen bij de Decathlon is dat de winkel bekend staat om de goede service en betrouwbaarheid.

Je kunt hier dan ook met een gerust hart je bestelling plaatsen. Decathlon is al jaren een grote speler op het gebied van fitnessmateriaal voor krachttraining.

Zo zijn er bijvoorbeeld ook krachtstations te verkrijgen, een alles in 1 apparaat waarmee je jouw hele lichaam aanpakt.

We hopen dat je wat aan deze koopgids gehad hebt en het beste Domyos squat rack voor in jouw home gym hebt kunnen vinden.

Check het huidige aanbod in de webshop:
Misschien vind je dit ook interessant:

Categorieën: Fitnessapparatuur

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *