Vibrolegs review & ervaringen

Laatst bijgewerkt door Casper op februari 18, 2021

vibrolegs-kuit
vibrolegs-kuit

Vibrolegs: benieuwd naar de gebruikerservaringen met dit apparaat?

In deze review vind jij alles wat je moet weten om erachter te komen of de vibrolegs echt wat is voor jou.

Is het de prijs echt waard of niet? Lees snel verder en kom erachter!

Over de Vibrolegs

vibrolegs

Grote kans dat jij dit apparaat wel eens voorbij hebt zien komen op een tv reclame en dat het direct je interesse gewekt heeft. Maar maakt de Vibrolegs al die mooie beloftes wel echt waar?

Het is een elektrisch massageapparaat voor je voeten en benen met als doel om je spieren te laten ontspannen en de bloedcirculatie te bevorderen.

Vooral als jij niet goed in staat bent om voldoende te bewegen biedt de vibrolegs mogelijk een mooie uitkomst voor jou.

Het is dan ook niet geheel onbekend dat te lang stilzitten vervelende gevolgen kan hebben. Zowel op de lange als op de korte termijn kan het je bloedcirculatie verslechteren en je spieren doen laten verslappen.

Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit tegen te gaan. Één van die manieren is om hier een handig hulpje voor te gebruiken. Je komt dan al snel uit bij de vibrolegs.

Wat beloofd het te doen?

De vibrolegs heeft in de tv reclames mooie beloftes. Zo zal je alleen maar het apparaat voor je hoeven neer te leggen, om vervolgens te kunnen genieten van een verbeterde bloedomloop en de spierversterkende werking.

Ook beloofd het je een ontspannende en pijnverlichtende voetmassage. Dit zal vooral van pas komen voor mensen met lichte danwel zwaardere voetklachten of pijntjes.

Werkt de Vibrolegs echt?

Op basis van meerdere gebruikerservaringen en reviews en testen kan er geconcludeerd worden dat de vibrolegs echt doen wat het beloofd.

Eigenlijk is het principe ook best wel simpel. Door de vibraties wordt de bloedsomloop namelijk gestimuleert en worden je spieren tevens aan het werk gezet, met als gevolg dat deze ook sterker zullen worden.

vibrolegs-voeten

Daarnaast kan het je natuurlijk een uitkomst bieden wanneer jij om wat voor reden dan ook niet of nauwlijks kunt bewegen.

Je hoeft zelf namelijk geen inspanning te leveren omdat je enkel je voeten hoeft neer te zetten en de vibrolegs vervolgens het werk kunt laten doen.

Het apparaat kent 10 verschillende snelheden en 3 programma’s waarmee je de intensiteit van de massage helemaal zelf in de hand hebt. Je kunt deze bedienen middels een afstandsbediening die je erbij krijgt geleverd.

vibrolegs-review

Dit komt goed van pas, aangezien je hierdoor niet constant hoeft te bukken om de vibrolegs te bedienen.


Massage

Dankzij de vibraties die de vibrolegs uitzendt kun je genieten van een heerlijke ontspannende massage die je pijn in veel gevallen grotendeels kan verlichten.

Zeker wanneer jij last hebt van rusteloze benen is dit apparaat ideaal om je benen goed te laten ontspannen en volledig tot rust te laten komen.

Daarnaast is de massagefunctie erg functioneel in de strijd tegen spataderen en stress.

Gebruik bij zwakke gezondheid

Wat wel een belangrijke kanttekening is, is dat wanneer je het apparaat wilt gebruiken en kampt met een zwakke gezondheid en/of hartklachten, dat het wordt aangeraden om altijd eerst een huisarts om advies te vragens alvorens je overgaat op gebruik.

Wat zeggen anderen over de Vibrolegs?

vibrolegs-man

Vrijwel alle gebruikerservaringen van dit apparaat zijn louter positief.

Wat door sommigen als nadeel ervaren wordt is dat enkele programma’s wat hard aanvoelen onder de voeten. Ook is het niet voorzien van een zogenoemde smart functie.

Wel voldoet het volgens de meesten aan de verwachtingen en wordt er dan ook daadwerkelijk ervaren dat het echt werkt. Voor veel mensen zal dit apparaat dan ook een goede uitkomst zijn.

Klik hier voor meer gebruikerservaringen >>

Vibrolegs: Conclusie

vibrolegs-vrouw

De Vibro legs is een voetmassage apparaat dat voornamelijk bedoeld is voor mensen die last hebben van rusteloze benen of pijntjes aan de voeten. Wat een nadeel is, is dat het niet is uitgerust met een smart functie.

Voordelen zijn dat het erg goed van pas kan komen wanneer je niet in staat bent om voldoende beweging te krijgen door bijvoorbeeld gezondheidsredenen. Hier komt de vibrolegs dan ook het beste tot zijn recht.

De meeste gebruikerservaringen zijn positief gestemd over de werking van dit apparaat en het voldoet dan ook aan de verwachtingen én mooie beloftes die worden gedaan.

Conclusie: wanneer jij spataderen, pijntjes en spierverslappingen wilt verlichten of voorkomen doe je er goed aan om ‘t apparaat uit te proberen.

Klik hieronder om de huidige beste prijs te bekijken:Alternatieven

Is de Vibrolegs toch niks voor jou? Er zijn nog een aantal alternatieven die ook erg handig zijn in gebruik:

Legxercise

legxercise-pro

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de legxercise pro. Dit is een soortgelijk apparaat, alleen werkt deze niet middels massagefunctie.

Het is namelijk een loopsimulator, waar jij je voeten op kunt leggen. Het apparaat zal vervolgens gaan bewegen op een door jou gekozen intensiteit.

Stoelfiets

De stoelfiets is een apparaat waar jij op kunt fietsen vanuit je stoel. Het grote voordeel heirvan is ten opzichte van bovenstaande opties dat je kunt bewegen met een wat hogere intensiteit. Ook kan het leuk zijn voor de afwisseling.

stoelfiets-kopen

Daarnaast is dit trainingshulpje multifunctioneel te gebruiken. Je kunt ‘m namelijk ook voor je neerleggen op een tafel om ‘m vervolgens als handfiets te gebruiken. Voor de rest is het erg compact en makkelijk te gebruiken.


Misschien ook interessant:

Categorieën: GezondheidMateriaal

1 reactie

Hanneke wolf · december 20, 2020 op 7:30 pm

Onlangs de vibroleggs gekocht, fijn apparaat maar veel te kort snoer eraan, je moet altijd een verlengsnoer gebruiken en t snoertje gaat aan de verkeerde kant er in, de achterkant ipv de voorkant.
Niet echt over nagedacht!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *