VibroFit trilplaat ervaring

Laatst bijgewerkt door Casper op mei 28, 2021

vibro-trilplaat-ervaring
fitplaat

Van plan om de Vibrofit trilplaat te kopen? Lees hier over mijn ervaring. Na het lezen van deze review weet jij alles over de Vibrofit trilplaat en of deze geschikt is voor jou.

De Vibrofit trilplaat is onder andere bekend van de tv reclames, en beloofd mooie resultaten met enkele minuten ‘trainen’ per dag. Maar is dit apparaat wel zo goed?

Inhoud Review:

Review van de VibroFit

Als jij deze review leest betekent dat waarschijnlijk dat je op zoek bent naar een goede trilplaat voor thuis.

De VibroFit is inderdaad erg geschikt voor thuisgebruik. Niet alleen is deze trilplaat erg licht vergeleken met andere trilplaten, maar hij is ook nog eens erg compact waardoor je deze makkelijk kunt verplaatsen en opbergen.

vibro-trilplaat-ervaring

Ik moet bekennen dat ik in het begin een beetje sceptisch was tegenover de VibroFit trilplaat.

Maar toch liegen de resultaten er niet om. Met de Vibrofit trilplaat ben je heel intensief aan het trainen, zonder dat je er al te veel van merkt.

De Vibrofit is geschikt voor:

 • Vetverlies
 • Kracht opbouwen
 • Spiermassa opbouwen

Trainen op de VibroFit

vibro-fit-thuis

Om fit en gezond te blijven is het natuurlijk belangrijk om genoeg beweging te krijgen.

Helaas komen we hier niet altijd aan toe. De VibroFit zorgt er voor dat je een intensieve training kunt doen zonder er al te veel tijd aan kwijt te zijn.

Dit biedt voor een hoop mensen dus een goede oplossing.

Zoals op alle trilplaten kun je er voor kiezen om enkel op te trilplaat te staan, of om er oefeningen op te doen. Ik raad aan om dit beide met elkaar af te wisselen.

Bekijk hier de huidige kortingspagina >>

Door de vibraties die van de plaat afkomen worden je spieren in werking gezet en staan ze dus constant onder spanning. De intensiteit kun je zelf bepalen. Je kunt hiervoor kiezen uit 99 verschillende intensiteit niveaus.

Dit zorgt er voor dat je in korte tijd een goede workout kunt uitvoeren, door alleen op een plaat te staan.

Voor je lichaam zal dit namelijk hetzelfde aanvoelen als joggen. Maar je kunt er ook voor kiezen om krachtoefeningen met je eigen lichaamsgewicht erop uit te voeren.

Zo kun je bijvoorbeeld push-ups of squats maken op de Vibrofit. Doordat het lichaam extra hard moet werken om balans te blijven, zijn deze oefeningen nóg effectiever dan wanneer je deze zonder plaat zou uitvoeren.

De Vibrofit heeft zelfs een interne Bluetooth speaker. Je kunt zo tijdens het trainen luisteren naar je favoriete muziek.

Een nadeel van deze plaat kan zijn dat je lui wordt. Aangezien je in zó weinig tijd je training al gedaan kan hebben. Zorg er dus voor dat je ook regelmatig op andere manieren blijft bewegen voor de afwisseling.


Hoe lang op de VibroFit trilplaat?

vibro-fit-review

Ik raad aan om niet langer dan 20 minuten achtereenvolgend op de Vibrofit te staan. Doe je dit namelijk langer, dan zou het op de lange termijn slecht kunnen zijn voor je gewrichten.

Gelukkig is het ook niet nodig om ‘m langer dan 20 minuten per dag te gebruiken. Maar omdat je niet echt moe wordt als je erop staat is het wel zaak om de tijd goed bij te houden.

Bekijk hier de huidige kortingspagina >>

Overigens is de VibroFit prima te gebruiken voor mensen met lichte rug of knieklachten. Heb je een zwaardere blessure?

Dan is het niet aangeraden om deze plaat te gebruiken. De trillingen kunnen er dan namelijk voor zorgen dat je blessure erger wordt.

✅ Voordelen VibroFit

 • Mooi design
 • Klein en compact
 • Inclusief weerstandkabels
 • 4 standen: Cardio, Joggen, Wandelen, Hardlopen
 • Stimuleert vet verlies
 • Bevordert kracht en spieropbouw
 • Vergroot botdichtheid
 • Interne bluetooth speaker
 • 99 verschillende niveau’s
 • Voldoende grip

❌ Nadelen

 • Kan gevoelig aanvoelen op blote voeten
 • Door hoge intensiteit kun je niet te lang trainen
 • Handleiding kan duidelijker
 • Niet altijd voorradig

Is de VibroFit het geld waard?

Wat mij betreft is de VibroFit het geld zeker waard. Ik kan me voorstellen dat het voor sommigen een best grote investering kan zijn. Maar bedenk dat je gezondheid onbetaalbaar is.

Zeker als je deze plaat vergelijkt met andere trilplaten is dit één van de goedkopere.

En als je dan kijkt wat voor kwaliteit je er voor terugkrijgt is er wat mij betreft geen twijfel over mogelijk of de VibroFit het geld waard is.

Conclusie

Wil jij liever niet te veel tijd kwijt zijn aan je workout? En wil je deze gewoon thuis kunnen doen?

Of wil jij op een effectieve manier afvallen of spieren opbouwen? Dan is de VibroFit een erg goed fitnessapparaat voor jou.

Als dit een geschikt apparaat voor jou is kun je deze online bestellen. De plaat is helaas niet in de winkel verkrijgbaar. De VibroFit wordt geleverd met afstandsbediening en twee weerstandsbanden.

Je kunt deze alleen bestellen op bol.com en Tommy teleshopping. Ze zijn niet altijd op voorraad. Wees er dus snel bij om te voorkomen dat je de VibroFit misloopt.

Klik op de knop hieronder om te bestellen, de voorraad te bekijken of meer gebruikservaringen te lezen.De reviews en ervaringen van anderen

Je weet nu hoe wij over de VibroFit trilplaat denken. Maar wat vinden anderen er eigenlijk van?

Natuurlijk hebben wij zo onze eigen mening, maar dat betekent niet dat we die van anderen niet lezen.

We zijn dan ook op zoek gegaan naar ervaringen met de VibroFit trilplaat. Hiervoor hebben we de ervaringen doorgelezen van gebruikers die de trilplaat reeds gekocht én gebruikt hebben.

Mensen die de trilplaat al een tijdje gebruikt hebben kunnen het apparaat immers als beste beoordelen.

De algemene beoordeling is in ieder geval goed, met 4,4 van de 5 sterren. Dit is dus een goed begin.

Als we naar de reviews kijken zien we dat er voornamelijk aangegeven wordt dat het aan de verwachtingen voldoet en dat het handig is in gebruik.

Zijn er dan ook negatieve reviews te vinden? Ook daar hebben we naar gezocht. Er zijn enkele mensen die wat minder tevreden waren over de trilplaat.

Zo zie je maar weer dat smaken en meningen altijd verschillen. Het is in elk geval goed om te weten dat de positieve ervaringen over de VibroFit overheersen!


💡 Misschien vind je dit ook interessant:


2 reacties

Tom · november 29, 2020 op 10:33 am

Wat een waardeloos ding NIET KOPEN

  Casper · november 30, 2020 op 8:04 pm

  Hey Tom, heb je slechte ervaringen met de VibroFit trilplaat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *