Rock N Fit – Mijn ervaringen en review

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op maart 16, 2024

rock n fit trilplaat review
rock n fit trilplaat review

Ben jij op zoek naar een goede trilplaat voor in huis? Je komt dan al snel uit bij de Rock N Fit trilplaat. Maar is deze wel zo goed?

Er worden mooie beloftes gedaan over deze trilplaat. In deze review kom je erachter of het die beloftes waarmaakt.

Na het lezen van dit artikel kun jij bepalen of dit de juiste trilplaat is voor bij jou thuis.


Rock N Fit trilplaat review

trilplaat-zitje

Wat de Rock n Fit trilplaat op het eerste gezicht bijzonder maakt is dat deze trilplaat beschikt over een soort zitvlak. Dit ‘zitje’ is uniek en vind je op geen enkele andere plaat.

Trilplaten staan over het algemeen al bekend voor ‘luie’ mensen. En met dit zitje erop is het plaatje al helemaal compleet.

Wat mij betreft is dit imago niet geheel terecht. De trilplaat is namelijk een erg effectief fitnessapparaat.

Het is natuurlijk wel zo dat je minder tijd hoeft te besteden aan je trainingen. Maar dit is alleen maar voordelig als jij hier geen tijd en/of zin in hebt.

Effectief trainen

Verschillende onderzoeken wijzen uit dat het staan op een trilplaat een betere training is dan simpelweg hardlopen. Natuurlijk is het goed om wel genoeg afwisselend te blijven bewegen.

Maar als je een keer thuis wilt blijven dan pak je gewoon de Rock N Fit erbij om thuis je training te doen. Het mooie is dat je op dit apparaat ook nog eens kunt variëren in oefeningen.

rockfit-plank

Je kunt er voor kiezen om op deze trilplaat te gaan staan of zitten. Het ‘zitje’ kun je er namelijk afhalen. Wil jij dus thuis voor de tv zitten terwijl je aan je lichaam werkt? Dat is geen probleem.

Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar met de Rock n Fit is dit gewoon mogelijk.

Je hoeft je dus niet meer schuldig te voelen als je het even niet kunt opbrengen om naar de sportschool te gaan of een rondje te gaan (hard) lopen.

Buikspieren

Heb je altijd al gedroomd van een strakke buik? Met de Rock n Fit zou dit wel eens realiteit kunnen worden. Dit apparaat spreekt de buikspieren namelijk extra aan.

De gehele core wordt tijdens het trainen op de Rock N Fit constant aan het werk gezet. Dus zowel de schuine, middelste als onderste buikspieren worden getraind.

Om je buikspieren zichtbaar te krijgen is het natuurlijk wel zaak om eerst het overtollige buikvet te verbranden.

Ook hier helpt de Rock n Fit je bij. Het is namelijk een erg effectief apparaat om vet mee te verbranden.


Voor wie is de Rock N Fit geschikt?

De Rock N Fit is geschikt voor jong en oud, man en vrouw. Iedereen die in weinig tijd een effectieve training wilt doen om toe te werken naar het lichaam van zijn of haar dromen.

rockfit-kabel

Als je weinig tijd hebt om te sporten is deze trilplaat al helemaal ideaal. Maar ook als jij al genoeg uurtjes in de sportschool doorbrengt kan dit een goede aanvulling zijn op de trainingen.

Dit apparaat is niet geschikt voor mensen met ernstige rug en gewrichtsklachten. Deze kunnen namelijk erger worden door de vibraties van de plaat.

Lees hier meer gebruikerservaringen over deze trilplaat >>

Voor en Nadelen

Voordelen:

 • Goede prijs/ kwaliteit
 • Maakt amper geluid
 • Breed oppervlak
 • Inclusief zitvlak
 • Makkelijk in gebruik
 • 1 jaar garantie
 • Inclusief trainings elastiek
 • Effectief trainen in korte tijd
 • Stimuleert vetverbranding
 • Bevorderd kracht

Nadelen

 • Weegt 20 kg
 • Afstandsbediening op batterij
 • Vaak uitverkocht

Resultaten

Er zijn een hoop positieve ervaringen van mensen die goede resultaten behalen met behulp van de Rock n Fit.

Verwacht echter niet dat je binnen een paar weken het lichaam van je dromen hebt zoals de reclames beloven.

Maar als jij op regelmatige basis (minimaal 3 keer per week) 10 tot 20 minuten gebruik maakt van de Rock n Fit dan kan het niet anders dan dat je resultaat gaat zien.

Dus kopen of niet?

rock-n-plaat

Ben jij op zoek naar een fitnessapparaat dat je snel resultaat oplevert? En dat zonder veel tijd kwijt te zijn?

Dan is de Rock N Fit trilplaat het zeker waard om aan te schaffen.

Let er wel op dat het apparaat door de grote vraag vaak niet op voorraad is.

Wil je dit apparaat dus hebben om thuis aan je killer body te werken? Bekijk dan snel de voorraad en prijs via de knop hieronder:Reviews en ervaringen van gebruikers

Al een hoop mensen gingen jou voor met de aanschaf van de Rock N Fit trilplaat. Daardoor zijn er gelukkig genoeg ervaringen van anderen te vinden.

Voordat ik een aankoop doe neem ik deze altijd door. Op die manier krijg ik namelijk een goed beeld van wat anderen ervan vinden.

Ik weet dat de reviews natuurlijk niet alles zeggen, aangezien meningen en smaken verschillen. Toch kan je er soms een hoop van opsteken.

Ik heb dan ook even de Rock N Fit ervaringen doorgenomen. Het viel me op dat de meeste mensen goed te spreken zijn over deze trilplaat.

Vrijwel iedereen geeft namelijk aan dat het ruimschoots de verwachtingen waarmaakt.

Natuurlijk zijn er ook minder goede punten te vinden. Zo geven er opvallend veel mensen aan dat ze de trilplaat vrij zwaar vinden en daardoor moeilijk te verplaatsen.

Dit viel mij persoonlijk ook al op. Maar heb er gelukkig niet zo’n last van.

Al met al wordt de Rock N Fit beoordeelt met 4,6 sterren van de 5. Dit is bovengemiddeld goed en is een goed bewijs van de uitstekende kwaliteit.

Klik hieronder om de huidige kortingspagina te bekijken:Relevante artikelen:

Categorieën: Fitnessapparatuur

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *