Legxercise Pro – Mijn ervaringen

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op maart 16, 2024

legxersice pro ervaringen
legxersice pro ervaringen

De Legxercise Pro is een apparaat dat je benen automatisch laat bewegen. Maar is dit apparaat het geld wel waard? Je weet het na het lezen van deze review!


De Legxercise pro op het eerste gezicht

Dit apparaat beloofd volgens de reclames een hele hoop voordelen. Zo zou het onder andere de bloedsomloop verbeteren, pijn en tintelingen tegengaan en helpen tegen vermoeide benen.

Doet de legxercise pro wat het beloofd? Het principe van dit apparaat is vrij simpel. Je zet je voeten erop en het begint te bewegen. Je hoeft hier zelf geen inspanning voor te leveren aangezien de legxercise vanzelf beweegt.

Waar je bij de meeste fitnessapparaten zelf kracht moet leveren, hoeft dat bij dit apparaat dus niet. Vanzelfsprekend bevorderd de beweging je bloedsomloop en voorkomt dit dus pijntjes en blessures.

Wat dat betreft doet de legxercise z’n werkt prima, en is er weinig op aan te merken.

Voor wie is de Legxercise pro geschikt?

legxercise-pro-ervaring

Deze loopsimulator is geschikt voor iedereen met:

 • Vermoeide benen
 • Rusteloze benen
 • onvoldoende beweging
 • Mensen die slecht ter been zijn

Vooral voor mensen die slechter ter been zijn of een loopbeperking hebben biedt de legxercise vele voordelen. Hij wordt dan ook met name door oudere mensen gebruikt.

Omdat de intensiteit vrij laag is kun je deze beweging makkelijk voor langere tijd volhouden. Doordat dit apparaat erg licht is kun je ‘m gemakkelijk oppakken en verplaatsen


Mijn ervaringen

legxercise-review

Ik vind het persoonlijk fijn om tijdens het tv kijken, lezen of computeren wat te blijven bewegen.

Dat kan met dit apparaat prima. Alleen als je echt op grotere snelheden wilt bewegen kun je beter kiezen voor bijvoorbeeld een stoelfiets.

Je kunt namelijk kiezen uit 2 verschillende snelheden:

 • 64 stappen per minuut (2.46km per uur)
 • 32 stappen per minuut (1.6km per uur)

Dit zijn natuurlijk mooie snelheden om je benen in beweging te houden en sluit dus perfect aan bij het doel van de Legxercise Pro. Wat mij betreft is dit dus een erg fijn en functioneel apparaatje.

Hij maakt helaas wel wat geluid, maar dat is natuurlijk niet zo gek voor een loop simulator, en ik heb dit bovendien niet als storend ervaren.

Klik hier voor meer gebruikerservaringen >>

✅ Voordelen

Draadloze afstandsbediening

 • Erg licht
 • Goede kwaliteit
 • Komt beloftes na
 • Makkelijk in gebruik
 • Geavanceerde loop simulatie technologie
 • Keuze uit 2 snelheden

❌ Nadelen

 • Niet draadloos
 • Maakt wat geluid
 • Is vaak uitverkocht

Legxercise Pro: waar kopen?

Als je dit apparaat wilt kopen kun je de Legxercise bestellen. De voorraden zijn wel vaak op door de grote vraag naar deze loop trainer.

Klik hieronder voor de voordeligste prijs:
Wat zeggen anderen?

De legxercise pro wordt beoordeeld met 4 sterren (van de 5). Op het eerste gezicht lijken de ervaringen dus vrij positief gestemd over dit apparaat.

Natuurlijk hebben we alle gebruikerservaringen grondig doorgenomen en daarbij ook naar de mindere punten gekeken.

Wat door gebruikers met name als positief ervaren wordt, is de kwaliteit en het handige gebruik. Volgens de meeste ervaringen doet de legxercise pro wat het moet doen.

Het maakt de veelbelovende verwachtingen dus wel degelijk waar. Wat wel als minder positief wordt ervaren door sommigen is het geluid dat geproduceerd wordt.

Sommigen ervaren dit geluid zelfs als lawaai en zijn hier minder goed over te spreken.

Wat ook opvallend is, is dat een aantal mensen het lichte gewicht als een nadeel beschouwd. Terwijl een hoop anderen dit weer als voordeel beschouwen.

Zo zie je maar weer dat smaken verschillen en dat reviews ook niet alles zeggen. Maar het is natuurlijk wel altijd handig om even de ervaringen van anderen te lezen, zodat je weet waar je ongeveer aan toe bent.

Wil je alle reviews doorlezen en de laagste prijs bekijken? Klik dan op de knop hieronder:


Alternatief voor de Legxercise pro

Is de legxercise pro tóch niks voor jou? Een goed alternatief is dan de vibrolegs. Het grote verschil hierin is dat je voeten niet hoeven te bewegen en je deze dus stil kunt laten liggen.

Middels een massagefunctie wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden de spieren versterkt. Meer informatie over dit apparaat vind je in de vibrolegs review.

Misschien ook interessant:

Categorieën: GezondheidMateriaal

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

1 reactie

L.Nijenhuis · april 27, 2022 op 11:39 am

Bij mij komen geen prikkels door ,wel bij mijn dochter en kleindochter,is dus niet kapot

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *