De 11 beste sportscholen in Utrecht

Jij bent op zoek naar de beste sportschool van Utrecht. De eerste, sportieve stap is gezet en nu moet je een keuze maken uit al die sportscholen.

Ga je voor een luxe sportschool, een sportschool met zwembad of eentje waar ze alleen fitness aanbieden? Wil je sporten in Utrecht centrum, in Utrecht Oost of ga je toch liever voor Overvecht?

Hieronder hebben we de 11 beste sportscholen in Utrecht voor je op een rijtje gezet.

1. Feeling Fit

Bij deze exclusieve sportschool in Utrecht kun jij je fitnessdoelen behalen. Het trainingscentrum biedt de mogelijkheid om, onder begeleiding van personal trainers, jouw fysieke doelen te bereiken en deze ook te behouden.

Wil je liever in een kleine groep trainen? Of doe je graag mee aan een interne bootcamp? Ook dit is mogelijk in deze fitnessschool in Utrecht. Voel je weer fitter, sterker en gezonder dankzij Feeling Fit en zijn fitness en trainingsmogelijkheden.

2. All inn Fitness

All Inn Fitness in Utrecht is een sportschool met een groot aanbod aan fitnessapparatuur en groepslessen. 365 dagen per jaar kun je terecht om jouw fysieke doelen te behalen. Maak gebruik van het grote aanbod krachtapparatuur.

Of ga aan de slag met een personal trainer om zo je persoonlijke doelen te behalen. Zelfs is er de mogelijkheid om gebruik te maken van bedrijfsfitness. All Inn Fitness is de beste gym in Utrecht waar iedereen de beste resultaten behaald.

3. Family Fitness

Family Fitness in Utrecht biedt de mogelijkheid om te fitnessen, groepslessen te volgen, samen te werken met een personal trainer en kun je na alle inspanning een duik nemen in een zwembad. Boek vooruitgang met fitness dankzij de trainingsschema’s die vakkundig zijn opgesteld.

Werk aan nieuwe doelen met een personal trainer en voel je weer fitter en sterker. Volg een groepsles en sport samen met anderen.

Of schrijf je in voor een les spinning om en ga voor een uitdagende workout. Family Fitness heeft een ruim aanbod voor iedereen.

4. De workout club

Ga aan de slag met het brede aanbod kracht en cardio apparatuur. Of werk samen met een personal trainer aan jouw doelstellingen door middel van persoonlijke sportschema’s.

Kies een van de vele groepslessen die de Workout club te bieden heeft. Bewegen en in beweging blijven kan met plezier. Van fitness, cycling, yoga tot cadio.

En daarnaast biedt deze luxe sportschool de mogelijkheid om na het harde trainen nog even welverdiend te relaxen in een van de sauna’s.

5. Fitter Club Utrecht

Voel je weer fitter dankzij het team van sportschool Fitter Club in Utrecht oost. Train samen met je personal trainer en ga helemaal voor je fysieke doel.

Ga aan de slag met jouw persoonlijke programma tijdens fitness. Of doe mee aan een van de groepslessen die gegeven worden. Zowel indoor als outdoor.

De kracht van deze sportschool zit in het persoonlijke aspect. Alleen zo behaal jij de gewenste resultaten en voel je je weer fitter, gezonder en energieker.

6. Iron House Gym

De favoriete sportschool van Utrecht van alle krachtsportliefhebbers. Een motiverende plek waarin jij aan de slag kunt gaan met jouw fitnessdoelen.

Een breed aanbod aan topapparatuur, een personal trainer die voor de perfecte begeleiding zorgt, persoonlijke schema’s aangepast aan jouw doelen, een dosis motivatie, en tenslotte een positieve sfeer.

En alsof dit nog niet genoeg is kun je ook meedoen aan een van de gegeven groepslessen. De beste sportschool voor iedereen die lekker wil gaan trainen.

7. Train more, get more

Deze sportschool is te vinden in Utrecht centrum op verschillende locaties. Motivatie is key als het gaat om sporten. Daarom motiveren ze jou bij train more om alles uit de trainingen te halen.

En daar staat een beloning tegenover. Ga aan de slag met fitness, cardio en krachtapparatuur. Werk samen met een personal trainer aan jouw fysieke doelen.

Of schrijf je in voor een groepsles die gegeven wordt in een boutique studio. Deze sportschool is meer dan alleen een fitness playground.

8. Newstyle healthcenters

Fitness in een prettige omgeving bij jou in de buurt. Deze sportschool zit op vele locaties, van Utrecht centrum tot aan Utrecht oost.

Ga aan de slag met een van de brede fitness abonnementen. Maak gebruik van het cardio en krachttraining aanbod.

Werk samen met een personal trainer en ontvang een op maat gemaakt advies en schema. Schrijf je in voor een small group training en daag jezelf uit om zo een nog beter resultaat te behalen. En kom na het sporten tot rust in een de sauna’s. Een luxe sportschool met een breed aanbod.

9. Dutch Gym

Dutch Gym Utrecht is meer dan een gym en wordt dan ook niet voor niets de beste gym van Utrecht genoemd. Maak gebruik van het ruime aanbod trainingsvormen, voedingsbegeleiding, coach en ook wellnessfaciliteiten.

En dit ook nog eens 24 uur lang en 7 dagen per week. Krijg passend advies, volg groepslessen, werk samen met een personal trainer of maak gebruik van het ruime aanbod fitnessapparaten.

Voel je weer fitter, slanker en energieker en train bij de meest luxe sportschool in Utrecht: Dutch Gym.

10. Roots Premium Gym

Deze sportschool in Utrecht heeft een uniek trainingsaanbod en nog veel meer. Ga als beginner, of ervaren sporter aan de slag met groepstrainingen, krachttrainingen, small-group trainingen of zelfs met een personal trainer.

Van Powerfit, Calisthenics tot Olympic Weightlifting, bootcamp en zelfs Barbell trainingen. Er kan zowel indoor als outdoor gesport worden. Sporten in Utrecht met persoonlijke begeleiding en alle aandacht voor jou. Een gym waar je met veel plezier kunt trainen.

11. Basic Fit Middenwetering

Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Nederland en heeft meerdere vestigingen in Utrecht. Vanwege de ligging, het bekwame personeel en de vele voorzieningen zien we de vestiging aan de Middenwetering als de beste Basic Fit van Utrecht.

Deze sportschool biedt live groepslessen, is niet al te druk en is bovendien 24/7 open! Ook voor een goede personal trainer in Utrecht kun je terecht bij deze gym.
Meer sportscholen:


Meer in Utrecht:

Sportwinkels in Utrecht