Dit zijn de 10 beste sportscholen in Amsterdam

Ben jij op zoek naar de beste sportscholen in Amsterdam? Dan ben je hier op de juiste plek. Op deze pagina vind je de beste sportscholen in Amsterdam Oost, West, Zuid, Noord en Zuidoost.

Of je nu op zoek bent naar een traditionele sportschool, een fitnesscentrum, of een plek om te boksen, deze 10 zijn de beste.

Lees verder om te ontdekken welke gym in Amsterdam het beste bij uw wensen en behoeften past.

1. Trainmore (Amsterdam Oost)

Trainmore is een gym in Amsterdam. De sportschool heeft een unieke uitstraling en een ruime keuze aan te gebruiken fitnessapparatuur.

Het is een luxe sportschool in Amsterdam waar kwaliteit voorop staat. Deze sportschool zou wel eens verkozen kunnen worden tot de beste sportschool van Amsterdam. Trainmore biedt een hoop verschillende groepslessen, zoals pilates, yoga en kickboxen.

Er is dus voor elk wat wils. Deze sportschool is van maandag tot en met vrijdag geopend om 06:00 uur en sluit om 23:00 uur.

In het weekend zijn de openingstijden net even anders, dan opent de sportschool om 09:00 uur en sluit deze wederom om 23:00 uur.

Website: https://trainmore.nl/clubs/oost/

2. HealthCity (Amsterdam Zuid/Amstelveen)

In Amsterdam Zuid bevindt zich een van de grotere sportscholen van Nederland. De sportschool biedt dagelijks zo’n 75 groepslessen, spinning, yoga, pilates en bootcamp.

Verder beschikt deze sportschool in Amsterdam over een kidsclub en een zwembad voor zwemlessen of ontspanning. Van maandag tot en met vrijdag is de sportschool geopend van 07:00 uur tot 23:00 uur. In de weekenden zijn zij geopend van 08:00 uur tot 20:00 uur.

De kidsclub is 7 dagen per week geopend van 09:00 uur tot 13:00 uur.

Website: https://www.healthcity.nl/nl/locaties/amstelveen-premium/

3. Sportcity Shape All-In (Amsterdam West)

Sportcity bevindt zich in Amsterdam West en stond voorheen bekend als Fit For Free. Deze sportschool biedt een breed scala aan apparatuur, waaronder cardio-apparaten, krachttrainingstoestellen en vrije gewichten.

Net zoals bij de vorige genoemde sportscholen, biedt ook Sportcity een aantal groepslessen, zoals zumba, yoga en spinning.

Sportcity is ideaal voor eenieder die op zoek is naar een goedkope sportschool in Amsterdam. Als het gaat om prijs-kwaliteit verhouding is deze sportschool misschien wel de beste sportschool van Amsterdam.

Verder is de sportschool flexibel wat betreft de openingstijden. Ze zijn namelijk bij deze vestiging (in Amsterdam West) op maandag tot en met vrijdag geopend van 06:00 uur tot 21:00 uur en in het weekend van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Website: https://www.sportcity.nl/amsterdam/shape-all-in

4. David Lloyd (Amsterdam Zuid)

David Lloyd is een hoogwaardige sportschool in Amsterdam Zuid. De faciliteiten die zij bieden zijn zeer uitgebreid. Zo beschikt de luxe sportschool in Amsterdam bijvoorbeeld over;

  • Wellness
  • Verschillende zwembaden
  • Breed scala aan cardio- en krachttrainingsapparatuur
  • Kinderopvang.

De kosten voor deze sportschool liggen wat hoger dan gemiddeld, maar je krijgt in ruil daarvoor een breed scala aan mogelijkheden.

Ook deze sportschool staat hoog in het lijstje “Beste sportschool in Amsterdam. Deze vestiging van David Lloyd is maandag tot en met vrijdag geopend van 06:00 uur tot 23:00 uur en in het weekend van 08:00 uur tot en met 20:00 uur.

Website: https://www.davidlloyd.nl/nl-nl/clubs/amsterdam/

5. Basic Fit Amsterdam Noord

Basic Fit kent veel vestigingen in Nederland en een aantal omliggende landen. De vestiging in Amsterdam Noord is een sportschool voor eenieder die een goedkope sportschool zoekt met enorme flexibele openingstijden.

Bij deze vestiging kun je namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week langskomen om te sporten. Dit is mogelijk door een slim systeem dat Basic Fit gebruikt om te controleren of iemand lid is van de sportschool.

Met een premium of all-in abonnement kun je sporten bij elke vestiging van Basic Fit. Dit is niet het geval voor het Basic-abonnement (voorheen Comfort-abonnement).

Website: https://www.basic-fit.com/nl-nl/clubs/basic-fit-amsterdam-distelweg-24-7-4371c8ef4b0740c29812a1ce28778cae.html

6. The Crunch Fitness & Healthclub (Amsterdam Noord)

The Crunch is een sportschool in Amsterdam die zich voornamelijk richt op gezondheid en fitness in Amsterdam.

Binnen de mogelijkheden vallen onder andere;

  • Personal Training
  • Small Group Training
  • Gebruik maken van de sauna
  • Gebruik maken van de zonnebank

Buiten sporten kun je bij The Crunch dus ook ontspannen en de stress even vergeten. De openingstijden van maandag tot en met donderdag zijn van 07:00 uur tot 22:00 uur.

Op vrijdag zijn ze geopend van 07:00 uur tot 20:00 uur en in het weekend zijn zij geopend van 08:00 uur tot 16:00 uur.

Website: https://www.thecrunch.nl/

7. SportCity (Bijlmer Arena Amsterdam)

SportCity heeft vele vestigingen in Nederland, waarvan een aantal in Amsterdam. Deze gym in Amsterdam biedt, buiten de gebruikelijke apparatuur om, ook een inloopspreekuur voor fysiotherapie.

Ook als je op zoek bent naar een personal trainer in Amsterdam is deze sportschool een goede optie. De personal trainers hebben genoeg kennis over een breed scala aan sport-gerelateerde onderwerpen.

SportCity bij de Amsterdam Arena is doordeweeks geopend van 06:00 uur tot 23:00 en in het weekend van 09:00 uur tot 18:00 uur.

Website: https://www.sportcity.nl/amsterdam/arena

8. Basic Fit Amsterdam Zuidoost

Als je op zoek bent naar een sportschool in Amsterdam met flexibele openingstijden is ook deze vestiging van Basic Fit een ideale keuze. Deze sportschool is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Zoals bij alle Basic Fit vestigingen, is het premium of all-in abonnement nodig om bij verschillende vestigingen te kunnen sporten. Het is aan jou de keus of je het de extra maandelijkse kosten waard vindt.

Verder zijn er ook personal trainers, fysiotherapeuten en andere deskundige personeelsleden aanwezig!

Website: https://www.basic-fit.com/nl-nl/clubs/basic-fit-amsterdam-johan-cruijffboulevard-24-7-4b5d05e4851d431c998bd74c97df2aad.html

9. Basic Fit Overtoom Ladies (Amsterdam West)

Vrouwfit is een sportschool in Amsterdam die zich uitsluitend richt op vrouwen, met vestigingen in verschillende delen van Amsterdam.

Deze ladies only sportschool is een van de beste locaties voor vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele en vrouwvriendelijke omgeving om te sporten in Amsterdam. Deze sportschool biedt hulp van verschillende deskundige trainers, zodat jij je fitnessdoelen makkelijker kan behalen.

De sfeer hier is gezellig en informeel en de openingstijden zijn flexibel. De sportschool is maandag tot en met vrijdag geopend van 07:00 uur tot 22:30 uur en in het weekend van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Website: https://www.basic-fit.com/nl-nl/clubs/basic-fit-amsterdam-overtoom-ladies-870e5b598e4445ef8ede94b2e0c4cb3f.html

10 Gymbox (Amsterdam Oost)

Gymbox is een sportschool gelegen in Amsterdam Oost. Dit is een sportschool waar bijna alles mogelijk is op 1 locatie. Van CrossFit tot kickboxen en van (hot)yoga tot fitness in Amsterdam.

Deze vestiging is makkelijk te bereiken door middel van de metro. Je kunt simpelweg uitstappen op de halte Wibautstraat.

Van maandag tot en met vrijdag is de vestiging in Amsterdam Oost geopend van 06:30 uur tot 22:30 uur en in het weekend van 07:00 uur tot 20:00 uur.

De openingstijden van deze sportschool zijn dus ook enorm flexibel!

Website: https://www.vondelgym.nl/vondelgym-oostMeer sportscholen: