De beste sportscholen in Tilburg

Ben je onlangs verhuisd naar Tilburg en ben je daarom druk op zoek naar een sportschool? Om het je net even wat makkelijker te maken, hebben we de meest geliefde gyms in Tilburg voor je op een rijtje gezet op deze pagina.

Wie weet wandel je binnenkort al voor het eerst een keer binnen in één van deze sportscholen!

1. Snap Fitness Tilburg

Snap Fitness Tilburg is een geliefde sportschool in Tilburg, in de Reeshof. Dat is niet zo gek. Want dankzij de erg gunstige ligging niet ver van het station, hoef je daar niet ver voor te lopen.

Heb je je eenmaal omgekleed en je spullen opgeborgen in de aanwezige kluisjes? Leef je uit op verschillende apparaten, kies voor een groepsles of maak de nodige kilometers op een loopband.

De gemoedelijke en relaxte sfeer die hangt in de gym in Tilburg kan er zomaar voor gaan zorgen dat dit je nieuwe favoriete adresje gaat worden.

Leuk om zelf te gaan trainen of om met vrienden of met je partner te gaan.

Bezoek de website

2. Basic Fit Tilburg

Een van de meest bekende sportscholen in de stad, is Basic Fit. Dat is ook niet zo gek, want deze keten is in meerdere plekken in de stad gevestigd.

Veel sporters kiezen ervoor om de fiets te parkeren bij de Korte Heuvel en via de kelder naar de ingang van het centrum te lopen. Maar er zijn ook nog een aantal andere sportscholen te vinden in West en Zuid. En ben je ook al bekend met de locatie in Tilburg Noord?

Deze locatie is nét even wat groter vergeleken met de andere locaties in de stad. Hierdoor is er dus altijd een sportschool bij jou in de buurt te vinden waar je met je ledenpas van harte welkom bent. Je hebt de keuze uit verschillende soorten abonnementen in verschillende prijsklassen.

Bezoek de website

3. Big Gym Tilburg

Een andere bekende sportschool in Tilburg, is Big Gym. De naam verklapt het eigenlijk al, in deze grote sportschool heb je altijd meer dan genoeg plek om te sporten.

En dankzij de ligging direct aan de ringbaan, is het ook nog eens erg makkelijk te bereiken per fiets of met de auto.

Deze fitness in Tilburg bestaat uit tientallen apparaten, veel krachtstations en genoeg ruimte om oefeningen op de vloer te doen.

Bezoek de website

4. SportCity Tilburg

De grootste troeven van SportCity Tilburg? De fijne ligging in Stappengoor en de Broxlaan, niet ver van Tilburg Centrum. De fijne en overzichtelijke indeling.

En het brede aanbod aan groepslessen die je er kunt volgen. Niet zo gek dus dat deze sportschool in Tilburg enorm geliefd is.

Er is voldoende parkeermogelijkheid én de sportschool is zeven dagen per week geopend, zodat de sportschool erg goed te bereiken is.

Bezoek de website

5. Arendse Health Club Tilburg

Arendse Health Club is dé sportschool in Tilburg Centrum waar meer en meer mensen het over hebben. Hier staat aandacht voor jou als sporter centraal.

Je hoeft dus niet meer te wachten totdat er een apparaat voor je beschikbaar is. Hierdoor train je sneller en effectiever en is het sporten natuurlijk ook net even wat leuker om te doen.

Naast fitness en groepslessen ben je in de gym in Tilburg ook aan het juiste adres voor leefstijlbegeleiding van A tot Z.

Bezoek de website

6. PT Coffee Club

PT Coffee Club is een sportschool in Tilburg die aan het Nassauplein is gevestigd. Naast dat je hier zelf aan de slag kunt gaan met het trainen, behoort personal training in Tilburg ook tot de mogelijkheden. Het is een gezellige plek waar je goed kunt werken aan je doelen.

Want wat zijn je doelen als je kiest voor fitness in Tilburg? Misschien heb je en stok achter de deur nodig, je komt graag aan in spiermassa of je wilt graag het vetpercentage verlagen. Wat je doel ook is, er is altijd een passend trainingsschema op te stellen door het team van deze sportschool.

Bezoek de websiteMeer sportscholen: