Top 10 beste sportscholen in Arnhem

Woon jij in Arnhem en ben je op zoek naar een goede gym in de buurt? Dan ben je hier op de juiste pagina. We hebben namelijk we de top 10 sportscholen in Arnhem geselecteerd, gebaseerd op een uitgebreide analyse van verschillende criteria, zoals de faciliteiten, locatie en klanttevredenheid. Lees verder en ontdek welke fitness in Arnhem het beste bij jou past.

1. Vital Gym

In Arnhem Centrum vind je Vital Gym. Deze sportschool bevat alles voor de beginnende en gevorderde sporter. Je vindt er een ruim aanbod aan krachttrainingsapparatuur. Veel materialen zijn dubbel aanwezig zodat je niet op je beurt hoeft te wachten.

Daarnaast is Vital Gym in het bezit van een speciale Women Only Zone waar je als vrouw rustig en op je gemak kunt trainen.

Er zijn coaches en personal trainers aanwezig om jou te adviseren en te begeleiden. Vital Gym heeft hygiëne bovendien hoog in het vaandel staan. Je zult hier schone douches, kleedkamers en toiletten aantreffen!

Bezoek de website

2. Basic Fit Arnhem

Wil je graag fit blijven, maar heb je niet veel budget? Basic Fit is een budgetsportschool met verschillende locaties in Nederland. In Arnhem zijn er zelfs vier, verspreid over Arnhem centrum, Arnhem-Zuid en Presikhaaf.

Bij Basic Fit vind je de standaard fitnessapparatuur. Voor € 19,99 per maand kun je er onbeperkt sporten. Daarnaast is het mogelijk om virtuele lessen te volgen, krijg je toegang tot handige extra’s via de app en kun je op locatie douchen.

Bezoek de website

3. Healthclub Heijenoord

Bij Healthclub Heijenoord train je in een sfeervolle omgeving. Ze bieden hier krachttraining en cardio aan. Daarnaast kun je bij deze zelfstandige sportclub groepslessen volgen. Er is een sauna en de mogelijkheid om mee te doen met yogalessen en kickboks trainingen.

Ook voor de jeugd zijn hier volop opties. Healthclub Heijenoord werkt samen met diëtisten en fysiotherapeuten voor aanvullende begeleiding.

Houd je van een besloten groepsgevoel? Dan is Healthclub Heijenoord een schot in de roos.

https://www.healthclubheijenoord.nl/

4. SportCity (Fit For Free Arnhem Overmaat en Tivolilaan)

Hoeft een sportschool voor jou niet luxe te zijn? SportCity (voorheen Fit For Free) is een budgetsportschool in Arnhem-Zuid en Arnhem Noord.

Voor € 24,99 per maand kun je onbeperkt sporten in één club. Wil je niet alleen sporten in Arnhem? Dan kun je een City Plus abonnement van € 27,99 afsluiten. Zo kun je prima fitnessen in iedere SportCity club in Nederland.

Bezoek de website

5. Indoor Action

De bekendste sportschool in Arnhem bevindt zich in Arnhem Noord. Indoor Action is een ruime sportschool waar ontzettend veel te doen is.

Na een uitgebreide intake kun je aan de slag. Fitnessen doe je in de Studio en de Kuip. Kickboksen in de Boxx. Fietsen in de Cycledome en in de Wellness-afdeling kom je heerlijk tot rust. Er worden groepslessen gegeven, maar je kunt er ook vrij fitnessen.

Indoor Action geeft voedingsbegeleiding en personal training. Kortom: je vindt hier van alles wat!

Bezoek de website

6. Physique

Physique is een veelzijdige gym in Arnhem. Je kunt er fitnessen en aan krachttraining doen. Physique kenmerkt zich echter vooral als erkend preventiecentrum.

Als je je leefstijl wil verbeteren is hier genoeg hulp aanwezig. Het individu staat centraal en er is dus veel aandacht voor persoonlijke begeleiding.

Physique biedt re-integratie trajecten aan en werkt onder meer samen met fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen. Ben je herstellende of wil je met begeleiding gaan trainen? Dan is Physique een goede keus voor jou.

Bezoek de website

7. Sports & Health Rijnkade

Gaat je voorkeur uit naar een kleine club? Sports & Health Rijnkade is gespecialiseerd in personal training en bedrijfsfitness.

Ze hebben een nauwe samenwerking met een fysiotherapiepraktijk in de buurt. Hierdoor is er volop begeleiding mogelijk tijdens het trainen.

Heb je te maken met een blessure of herstel je van een operatie? Het team van Sports & Health Rijnkade kan je op een deskundige manier helpen. Je zult hier dus niet alleen herstellen maar je ook fitter gaan voelen!

Bezoek de website

8. Squash Fitness Centre Arnhem

Squash Fitness Centre Arnhem biedt je alles op het gebied van fitness en krachttraining. Het is mogelijk om groepslessen te volgen, waaronder:

  • Xcore
  • Pump
  • Yoga
  • Crossfit

Wat deze gym in Arnhem uniek maakt, is dat je fitness kunt combineren met een potje squash of badminton.

Om het meeste uit je sportervaring te halen, werkt de sportschool samen met fysiotherapeuten en diëtisten. Zo heb je deskundig advies en effectieve begeleiding altijd bij de hand.

Bezoek de website

9. SHK Sportcentrum

SHK Sportcentrum wordt ook wel het meest ‘groene sportcentrum van Gelderland’ genoemd. Met bijna driehonderd zonnepanelen op het dak is deze club bijna helemaal energie neutraal.

De club streeft naar een vriendelijk klimaat waar iedereen fijn kan sporten. Het sportcentrum beschikt over vier grote zalen waar groepstrainingen worden gegeven. Daarnaast is er een fitnessruimte van maar liefst 800 vierkante meter.

Tijdens het fitnessen is er altijd deskundige begeleiding aanwezig. Er zijn veel materialen beschikbaar en meerdere fitnessapparaten. Hierdoor kun je lekker doorgaan met je persoonlijke training zonder te hoeven wachten op je beurt.

Bezoek de website

10. Complete Body – Fitness & Cardio Club Arnhem Schuytgraaf

Complete Body is een relatief nieuwe sportschool gevestigd in Arnhem-Zuid. De gym is kleinschalig en heeft de mogelijkheid om verschillende soorten begeleiding te bieden.

Denk hierbij aan persoonlijk of professioneel advies. Deze begeleiding is altijd kwalitatief en verantwoord zodat jij je doelen behaalt.

Bij Complete Body verbeter je jouw conditie met cardio-apparaten en train je je spieren met krachtapparatuur.

Er is eGym aanwezig voor een fantastische virtuele sportervaring. Wat Complete Body nog het meest bijzonder maakt is de mogelijk om buiten te fitnessen.

Bezoek de websiteMeer sportscholen: