Top 10 personal trainers in Utrecht

Zoek jij een personal trainer in de stad Utrecht? Omdat je bijvoorbeeld een betere conditie wil? Wellicht wil afvallen? Of omdat je je weer fitter wil voelen?

Investeer in jezelf, maar houd het betaalbaar. Ga daarom aan de slag met een van onderstaande personal trainers te vinden in o.a. Utrecht Oost, Zuilen en Leidsche Rijn.

We stellen de personal trainers graag aan je voor, zodat jij met een van de beste je personal training kunt volgen en jezelf weer fitter gaat voelen.

Zowel fysiek als mentaal. Je vind in de top 10 hieronder zowel mannelijke als vrouwelijke personal trainers in Utrecht. Ook zowel goedkopere als wat duurdere.

1. Letsdoitpt

Personal trainingen gecreëerd door vrouwen en speciaal voor vrouwen. Omdat vrouwen elkaar onderling nét iets beter begrijpen. Alles wat je nodig hebt om te werken aan jouw persoonlijke gezondheidsdoelen.

Inclusief persoonlijke training, coaching, lifestyletips en misschien nog wel het belangrijkste van alles: jij bepaalt het tempo waarop je dit doet. In en om Utrecht heb je de mogelijkheid om te trainen met jouw personal trainer.

Op dagen en tijden wanneer jou dit het beste uitkomt. Dus geen excuses meer om het niet te doen. Resteert alleen nog de aanschaf van de strippenkaart die het beste bij jou past: Let’s do it.

2. Fittevis

Investeer in jezelf door aan de slag te gaan met een personal trainer van Fittevis. Hier vind je personal trainers specifiek voor vrouwen.

Deze persoonlijke training zal gegeven worden door een vrouw die helemaal bij jou past. Doelen stellen, goed voor jezelf zorgen, klagen over vrouwelijke kwaaltjes als je het even niet ziet zitten, professionele hulp, gevarieerde trainingen, ‘jou-tijd’ en niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker worden.

Dit alles is mogelijk tijdens een personal training van Fittevis.

3. Movelife

Aan de slag met een één op één concept in Utrecht Oost met Movelife. De persoonlijke trainingen worden gegeven in een luxe leefstijl studio waar jij centraal komt te staan.

Een persoonlijk plan wordt opgesteld met daarin adviezen in voeding, beweging, maar ook in herstel. Alles om jouw doel te bepalen, in jouw tempo en met een coach die je niet alleen fysiek maar ook mentaal zal begeleiden.

Stel doelen, verleg grenzen, voel je veilig en wordt weer fitter, de oude vertrouwde zelf.

4. Improving You

De personal trainer die met jou aan de slag gaat om een nog betere versie van jezelf te maken. Fitter, slanker, energieker, geen uitdaging gaan ze uit de weg.

Met een persoonlijke training, goede begeleiding, een aangepast voedingsschema en rustgevende yoga wordt er alles uit de kast gehaald om jezelf op allerlei manieren uit te dagen.

Kies het voor jouw best passende abonnement en ga aan de slag. Daag jezelf uit, ga die challenge aan en improve yourself onder begeleiding van een personal trainer.

5. Kaput Fit

Een personal training voor diegene met een kleinere en grotere portemonnee. Ongeacht je budget, de kwaliteit van de persoonlijke training lijdt er niet onder.

Samen met jouw coach ga je aan de slag om je doelstelling te behalen. In een rustige, maar stimulerende omgeving volg je je trainingsschema.

Gemotiveerd door jouw personal trainer, vasthoudend aan jouw tempo, passend aan jouw fitheid en werkend aan jouw doel.

Om dit alles, uiteindelijk, voor een langer termijn vast te kunnen houden en je weer fitter, energieker en krachtiger te voelen.

6. Fysiek Health Club

Er zijn maar weinig mensen die zich echt thuis voelen in een sportschool. Fysiek Health Club probeert je dit gevoel wel te geven door persoonlijke training aan te bieden op een locatie die je niet met veel anderen hoeft te delen.

Onder begeleiding van jouw personal trainer werk, in combinatie met de juiste materialen volg je jouw persoonlijke trainingsschema.

Indien gewenst kan daar ook nog een voedingsschema aan toegevoegd worden zodat je zo het optimale resultaat bereikt. Til je mentale en fysieke fitheid naar een hoger niveau met Fysiek Health club.

7. Deducated

Een doel bereiken en jezelf daaraan voor langere tijd vasthouden. Het starten met dit doel is het probleem niet.

Het gaat mis bij het vol blijven houden, het stukje ‘eductaten’ van jezelf. Bij Deducated ga je hieraan werken. Met positieve energie werken zowel jij als je personal coach aan je persoonlijke schema.

Passende trainingen, hulp wanneer nodig, een gepersonaliseerd voedingsschema, metingen om resultaten bij te houden en workshops die je kunt volgen.

Deducated, volledig gefocust op jou en jouw nieuwe te behalen doelen.

8. Your Health pt

Investeren in jezelf en in je gezondheid is belangrijk. Your Health pt werkt dan ook met verschillende strippenkaarten om zo jouw nieuwe gezondheidsdoel te bereiken.

Samen met, de door jouw uitgekozen, vrouwelijke of mannelijke, personal coach ga je dan aan de slag.

Dit kan bij jou thuis of in de omgeving. Je werkt aan jouw nieuwe trainingsschema met meegenomen materialen door de coach.

Daarnaast is de coach er niet alleen voor fysieke support, maar ook voor de mentale. Jouw coach is jouw stok achter de deur. Alles in het voordeel van jouw gezondheid.

9. De Workout

Welkom in dit familiebedrijf en voel je thuis. De combinatie van persoonlijke aandacht en optimale sportbeleving moeten je plezier doen geven in het sporten. Alleen zo kun je, samen met jouw persoonlijke trainer, je nieuwe doelen bereiken.

Je fitter voelen, afvallen of beter in je vel zitten. De reden maakt niet uit. Met veel plezier gaat de coach met jou werken aan je nieuwe zelf.

Aangepaste trainingen, mentale steun, voedingsadviezen, een glimlach: alles om die obstakels te overwinnen en je nieuwe levensstijl vorm te geven.

10. Fit By Rico

Rico en zijn team aan personal trainers begeleiden iedereen, dus ook jou, in het behalen van nieuwe doelstellingen. Jezelf weer fitter, slanker of beter voelen, dat is waar het om gaat. Een op maat gemaakt advies en een persoonlijke trainer moeten ervoor zorgen dat jij dit nieuwe doel gaat behalen.

Zelfs met een bijpassend voedingsschema als je dit zou willen. Het belangrijkste in dit alles is jezelf uitdagen, maar wel zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Het volhouden van deze nieuwe levensstijl is immers het belangrijkste.Meer in Utrecht: