Top 10 beste sportwinkels in Utrecht

Op zoek naar de beste sportwinkel in Utrecht? Of het nu gaat om de aanschaf van nieuwe hardloopschoenen, sportkleding, fitnessapparaten of supplementen, vind je hier alle sportzaken.

We hebben de beste voor je op een rijtje gezet te vinden in verschillende delen van Utrecht; van het centrum tot aan Hoog Catharijne of buiten de binnenstad. Er is er altijd wel een sportwinkel bij jou in de buurt.

1. Decathlon

De grootste sportwinkel van Nederland is ook te vinden in Utrecht. Met maar liefst 2 locaties; Utrecht Vredenburg en Utrecht The Wall.

Met een breed assortiment aan sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen kun je hier voor iedere sport terecht. Decathlon kan dan ook door als fitnesswinkel, supplementen winkel en outdoor winkel.

Persoonlijk advies, testen in de winkel zelf en scherp geprijsde artikelen maken deze winkel populair. Niet alleen jij, maar ook de medewerkers van deze sportwinkel hebben een passie voor sport.

2. Intersport Twinsport

Dit is dé speciaalzaak in Utrecht als het gaat om sportartikelen. Middenin het centrum van Utrecht vind je deze sportwinkel waarin een ruim assortiment aan topmerken te vinden is.

Daarnaast staan de service en garantievoorwaarden centraal. Vindt bij deze specialist sportartikelen voor o.a. voetbal, hockey, tennis, fitness, zwemmen, running en wandelen.

Speciaal voor diegene die aan sporten veel plezier beleefd en zich fit voelt.

3. Perry Sport

Of je nu je grenzen gaat verleggen, een partijtje voetbal wil spelen of actief bent in de natuur. Bij Perry Sport bieden ze alles aan om letterlijk en figuurlijk in beweging te blijven.

Een breed assortiment topmerken, benodigdheden voor vele sporten zoals fitness, hockey en running, deskundig advies en een actueel aanbod. Deze sportzaak is te vinden in het centrum van Utrecht.

4. Daka

Deze sportwinkel heeft het beste aanbod aan sport- en lifestyle artikelen. Met 3000 m² aan winkelvloer in Utrecht kun jij jouw nieuwe fitness outfit scoren.

Kun je op zoek gaan naar nieuwe voetbalschoenen. Schaf je een nieuwe hockeystick aan. Of krijg je een passend advies over je nieuwe running schoenen.

De sportspecialisten van Daka staan voor je klaar. Deze sportzaak behoort niet voor niets tot de beste van Utrecht.

5. Nike

Midden in Hoog Catharijne Utrecht vind je een Nike Store. Hier kun je terecht voor jouw nieuwe paar fitness schoenen, jouw sport outfit en veel meer.

Als echte atleet, beginnend of gevorderd, koop je hier hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires. Aan duurzaamheid is zelfs gedacht.

Laat je adviseren door een van de gespecialiseerde medewerkers en vind alles wat je nodig hebt in deze sportzaak.

6. Sport2000/Paul Pessel Sport

Met veel kennis en betrouwbaarheid staan ze voor je klaar in deze sportwinkel. Bij Paul Pessel sport, onderdeel van Sport2000, kun je alles vinden wat je nodig hebt voor een partijtje voetbal.

Een breed assortiment schoenen, kleding, bescherming en accessoires. Alles van bekende topmerken en dus met de beste kwaliteit.

Deze sportzaak is te vinden in het centrum van Utrecht, dichtbij Hoog Catharijne.

7. Aktiesport

Middenin het centrum van Utrecht vind je deze sportwinkel. De plek om jouw nieuwe sport outfit te scoren of je favoriet lifestyle artikel te vinden.

Van schoenen tot sportkleding en accessoires. Koop hier alles voor o.a. fitness, voetbal, hardlopen of racketsporten.

Bekende topmerken als Nike, Puma, Adidas en Asics zijn in het brede assortiment opgenomen. Alles om in de beste kleding te bewegen.

8. Sport Leidsche Rijn

Voor iedere sportliefhebber de specialist in voetbal, hockey, running, fitness, tennis en nog veel meer sporten. Een brede collectie aan topmerken en gedegen alternatieven zorgen ervoor dat iedereen hier kan slagen.

Deze sportzaak biedt deskundig advies om je zo te voorzien van de beste outfit, schoenen of andere sport accessoires.

Alles om weer plezier te krijgen in het sporten. Je vindt deze sportwinkel in Utrecht Leidsche Rijn.

9. Bever

In het centrum van Utrecht, op loopafstand van Utrecht centraal en Hoog Catharijne vind je de sportwinkel Bever. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor zowel binnen als buitensporten en activiteiten.

Van een outfit om te gaan fitnessen, tot hardloopschoenen en zelfs sportvoeding om zo het beste uit jezelf en uit de training te kunnen halen.

Alle topkwaliteit merken zijn hier te vinden. Van The North Face, Adidas tot New Balance en Brooks.

10. Kathmandu Outdoor & Travel

Zelfs in de binnenstad van Utrecht is er buitensportwinkel te vinden. Voor ieder avontuur kun je uit een brede collectie kiezen.

Zowel voor een outfit als bijpassende schoenen en uitrusting kun je hier terecht. Alleen merken van echte topkwaliteit.

Enthousiaste en ervaren medewerkers helpen je graag bij het vinden van datgeen dat aan jouw wensen voldoet. Centraal gelegen en ideaal te bereiken vanaf het centraal station in Utrecht.Meer in Utrecht: