Decathlon fitnessbank / halterbank kopen

Denk je eraan om een Fitnessbank bij de Decathlon te kopen? Decathlon verkoopt meerdere trainingsbankjes, waaronder ook halterbankjes.

Op deze pagina ontdek je welke mogelijkheden jij allemaal hebt. Lees snel verder!

Fitnessbankjes bij de Decathlon

domyos-fitnessbank

Decathlon is een enorm grote sportwinkel die werkelijk van alle markten thuis is als het op sport aankomt, ook op het gebied van fitness.

De gemiddelde fitnessfanaat kan z’n geluk niet op tussen het aanbod van de Decathlon.

Er wordt hier namelijk kwalitatief materiaal en apparatuur aangeboden voor scherpe prijzen.

Ben je onlangs begonnen met krachttraining thuis, of wil je dit nog gaan doen? Een fitnessbankje mag dan natuurlijk niet ontbreken.

Bij de Decathlon zijn er meerdere bankjes om uit te kiezen.

Op deze pagina helpen we je graag goed op weg bij het uitzoeken van de beste koop.

Welke trainingsbankjes verkoopt Decathlon?

Het aanbod is niet extreem groot, waardoor het kiezen niet moeilijk hoeft te zijn.

Hieronder ontdek je welke fitnessbankjes Decathlon verkoopt en welke het beste bij jou past.

Fitnessbank 500 opklapbaar

fitnessbank-thuis

De fitnessbank 500 opklapbaar is het populairste trainingsbankje dat Decathlon te bieden heeft.

Deze populariteit heeft het voornamelijk te danken aan de scherpe prijs en de degelijke kwaliteit van het bankje.

Dit bankje zorgt er voor dat jij jouw trainingsmogelijkheden enorm vergroot. Je kunt hier namelijk een enorme diversiteit aan oefeningen op doen.

De rugleuning is verstelbaar en je kunt het bankje ook nog eens opklappen na gebruik, zodat je ruimte bespaard in huis.

Ik train zelf ook op dit bankje en ben er zeer tevreden over. Het is belastbaar tot 220 kg, wat vrij veel is gezien de lage prijs.Verstevigde fitnessbank verstelbaar

decathlon-fitnessbankje

En dan is er ook nog de verstevigde Domyos fitnessbank. Dit bankje is speciaal ontwikkeld door het team van Decathlon om te trainen met zware gewichten.

Het bankje is zeer stabiel en belastbaar tot een gewicht van 250 kg. Verder is het voorzien van wieltjes, wat het gebruiksgemak alleen maar ten goede komt.

De leuning is volledig instelbaar, in 7 verschillende standen. En ook is de fitnessbank voorzien van hoogwaardig leer, wat de duurzaamheid ten goede komt.Opklapbare halterbank

decathlon-halterbank

Ben je op zoek naar een halterbank om mee te bankdrukken?

Het verschil tussen een fitnessbank en halterbank is dat de laatst genoemde haltersteunen heeft, waarop je de halterstang kunt laten rusten.

Dit is een must-have als jij wilt bankdrukken. Voor de rest kun je met deze halterbank nog tal van andere oefeningen doen.

Je kunt de leuning ook schuin omhoog (incline) instellen, voor een complete borstspiertraining.

Ook deze halterbank is inklapbaar. Na het gebruik berg je het dus eenvoudig en snel weer op, zonder dat het in de weg staat.Domyos trainingsbankjes

Zojuist heb je het aanbod fitnessbankjes van Decathlon kunnen bekijken. Wat verder nog goed is om te vermelden, is dat het hier gaat om bankjes van het merk Domyos.

Domyos is een merk dat ontwikkeld is door het team van Decathlon. Dit is hét huismerk op het gebied van sport materiaal.

Qua fitnessapparatuur heeft het merk ook veel te bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld Domyos hometrainers en Domyos krachtstations verkrijgbaar.

Het bankje van dit merk heb ik zoals gezegd zelf ook in gebruik. Ik maakte hier ook een video over, welke je hieronder kunt bekijken.


Slotwoord

Zoals je hebt kunnen zien heb je genoeg keuze als het aankomt op Decathlon fitness- en halterbankjes.

Ze zijn goedkoop in aanschaf en op de kwaliteit is niets aan te merken. Het is nu aan jou om te bepalen welke variant het beste bij jou past.

Ik hoop dat je wat aan dit artikel gehad hebt. Heb je zelf ervaringen met een van deze bankjes? Of heb je nog vragen? Laat dan even een reactie achter hieronder.

💡 Misschien vind je dit ook interessant:

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *