Domyos hometrainer kopen

domyos-hometrainer-eb900

Zoek je een hometrainer van het merk Domyos? In deze Domyos hometrainer koopgids ontdek je wat de beste hometrainers van dit merk zijn.

Ook kom je erachter of het überhaupt een verstandig besluit is om een hometrainer van Domyos te kopen en waar je deze toestellen kunt verkrijgen.

Hometrainer van Domyos kopen

Als je zoekt naar een wat goedkopere hometrainer, zul je al snel bij de Domyos hometrainers uitkomen.

Dit bekende sportmerk biedt namelijk meerdere toestellen aan voor relatief lage prijzen.

De goedkoopste Domyos hometrainer kost je slechts een kleine 100 euro. Terwijl de duurste variant nog geen 400 euro kost, wat alsnog erg goedkoop is.

Als je zoekt naar een degelijke hometrainer voor in huis, is het daarom verleidelijk om voor een Domyos hometrainer te kiezen.

Naar onze mening zijn de hometrainers van dit merk het geld dubbel en dwars waard, waarover je later op deze pagina meer leest.

Allereerst gaan we kijken welke hometrainers van Domyos er allemaal zijn, waarbij we de beste opties voor je toelichten.

Wat zijn de beste Domyos hometrainers?

Als je een Domyos hometrainer koopt, wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van goede kwaliteit.

Welk toestel kun je nou het beste kopen? Het is een vrij lastige beslissing als je nog geen enkel idee hebt.

Wij helpen je hiermee dan ook graag goed op weg. Hieronder kun je de beste hometrainers vinden van dit merk.

Domyos EB 900 – Beste kwaliteit

domyos-hometrainer-eb900

Zoek je naar de allerbeste kwaliteit hometrainer van dit merk? Dan is de Domyos EB 900 absoluut de beste keus voor jou.

Deze hometrainer met zelfaandrijving is ontwikkeld voor regelmatig tot intensief gebruik.

Je hebt geen stopcontact nodig, aangezien het scherm draait op de energie die jij zelf opwekt middels het fietsen.

De EB 900 is duurzaam en is getest tot maar liefst 7 uur per week. Als jij met meerdere mensen gebruik gaat maken van de hometrainer, is de EB 900 dus ook geschikt.

Benieuwd naar de beste huidige prijs? Klik dan even hieronder en check het huidige aanbod en kortingsacties:Domyos Bike 500 – Populairste

domyos-bike-500

De Bike 500 van Domyos is de best verkochte hometrainer van dit merk. Dat is overigens ook niet zo gek, gezien de uitstekende kwaliteit van deze bike.

Ook voor deze hometrainer heb je geen stopcontact nodig. Je kunt het dus overal in huis gebruiken.

Bovendien is de hometrainer makkelijk te verplaatsen en heb je vele opties om je trainingen uit te breiden en zwaarder te maken.

Al met al is de Bike 500 een goede keus als je een net wat goedkopere hometrainer zoekt.Domyos Bike 140 – Beste low budget

domyos-bike-140

En tot slot de Bike 140. Hoewel deze hometrainer niet van professionele kwaliteit is, kun je het op ‘t moment van schrijven wel verkrijgen voor nog geen 200 euro.

Dat is een belachelijk lage prijs. Zeker gezien wat je ervoor terug krijgt. Het is een vrij simpele hometrainer, dat makkelijk in gebruik is.

Ben je van plan om meer dan 3 uur per week te trainen op de hometrainer? Dan raden we aan om voor een van bovenstaande toestellen te kiezen.

De Bike 140 is namelijk niet geschikt voor intensief gebruik.

De actuele prijs bekijken? Klik dan op de knop hieronder:


Waar zijn de hometrainers van Domyos te koop?

Domyos is het huismerk van Decathlon. Niet geheel verrassend zijn deze hometrainers dan ook te verkrijgen bij de Decathlon.

Je kunt ze bestellen in de webshop, of je kunt langsgaan in een van de fysieke winkels.

In het tweede geval kun je ze in het echt aanschouwen. Eventueel kun je een kijkje nemen in de winkel en er vervolgens nog een paar nachtjes over slapen.

Dan kun je vervolgens overgaan tot aankoop in de webshop.

Het voordeel van bestellen bij Decathlon is dat je snelle levering kunt verwachten.

Je kunt de Domyos hometrainer na 2-3 dagen na bestelling al bij jou thuis verwachten, de hometrainer monteren en vervolgens direct aan de slag gaan!

Is dit merk de moeite waard?

Zoals je hebt kunnen lezen zijn wij vrij enthousiast over de Domyos hometrainers.

Maar of dit merk dan ook echt de moeite waard is..? Wat ons betreft wel.

Dat vinden we met name vanwege de lage prijzen, in combinatie met de goede kwaliteit.

Er zijn namelijk maar weinig andere merken met zo’n goede prijs-kwaliteitverhouding.

In de eerste instantie hadden we niet zo’n hoge verwachtingen, aangezien Domyos een merk is dat van alle markten thuis is als het om sportartikelen gaat.

Toch vielen de Domyos hometrainers ons niks tegen. Datzelfde geldt overigens voor de Domyos loopbanden en Domyos crosstrainers.

Het enige nadeel wat we hebben ondervonden is dat sommige specificaties ietwat lastig te vinden zijn op de productpagina’s. Zo is het soms bijvoorbeeld goed zoeken naar het maximaal belastbare gewicht.

Mocht je echter vragen hebben, dan kun je deze altijd stellen aan de klantenservice van Decathlon. Doorgaans krijg je dan dezelfde dag nog antwoord.

Over het merk Domyos

Zoals gezegd is dit het huismerk van Decathlon. Het biedt producten aan in verschillende soorten segmenten. Zo is er fitness materiaal te vinden, waaronder hometrainers.

Maar ook zijn er dansspullen, turn spullen en nog veel meer artikelen te verkrijgen.

De producten worden altijd uitgebreid getest door een speciaal team van Decathlon, waardoor de goede kwaliteit gewaarborgd blijft.

Alternatieven

Zoek je een alternatief voor een Domyos hometrainer? Dan kunnen wij een hometrainer van het Nederlandse merk FitBike aanraden.

Waarom? Omdat dit Nederlandse merk evenals Domyos uitstekende kwaliteit levert voor scherpe prijzen.

Je moet weliswaar rekening houden met iets hogere prijzen dan Domyos hometrainers, maar ze zijn nog altijd goedkoper dan gemiddeld.

Mocht je nog veel meer willen lezen over hometrainers en alle verschillende soorten die we kennen, dan raad ik je aan om de ultieme hometrainer koopgids eens te bekijken.

Hier vind je álle soorten hometrainers en alle aandachtspunten bij het kopen.

Of bekijk eens van de andere artikelen op onze website: