Jesse van der Velde: wie is dat & is hij betrouwbaar?

Producten Jesse van der Velde

Heb je de naam Jesse van der Velde wel eens voorbij zien komen? Dat zou goed kunnen, want hij wordt een van de bekendste gezondheidscoaches van heel Nederland genoemd.

Jesse helpt al jarenlang mannen en vrouwen bij het verbeteren van hun gezondheid. En misschien ken je hem ook wel van het bekende bedrijf Superfoodies.

In dit artikel vertellen we je meer over Jesse van der Velde. Want wie is hij nu precies? En is hij wel betrouwbaar? Wij zochten het voor je uit. 

Wie is Jesse van der Velde?

Jesse van der Velde

In 2006 is Jesse van der Velde begonnen als personal trainer, maar tegenwoordig is hij uitgegroeid tot een bekende Nederlandse gezondheidscoach en afslankcoach.

Hij is eigenaar van 3 verschillende bedrijven, namelijk Bioprofile.com, Superfood.nl en Superfoodies.com. Maar dat is niet alles; Jesse is ook auteur van twee bestseller boeken.

We vertellen je eerst iets meer over Jesse zelf. Zijn missie is mensen helpen te genezen. Maar dit doet hij niet met medicijnen, maar met voeding.

Zijn motto is niet voor niets: gezond van binnen, slank van buiten. Hij staat tegenwoordig bekend als superfoodspecialist en verjongingscoach.

Jesse van der Velde begeleidt mensen naar een gezondere levensstijl. Zijn missie is om voeding de basis van genezing te maken. Dit doet hij op verschillende manieren.

Hij helpt je onder andere met de volgende zaken:

  • Het creëren van een sterke mindset en spirituele groei
  • Analyseren van je gezondheid
  • Aanbieden van biologische levensmiddelen met een hoge voedingswaarde

Oprichter van Superfoodies

Super foodies logo

Jesse van der Velde is de eigenaar van diverse webshops, zo ook van Superfoodies. Superfoodies produceert biologische levensmiddelen met hoge voedingswaarden.

Het bedrijf is in 2012 opgericht door Jesse en is nu nog steeds erg populair.

Superfoodies biedt diverse producten aan, waaronder biologische ontbijtproducten, green juice poeder en eiwitpoeder. Al deze producten zijn biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen.

Aangezien Jesse van der Velde volledig in de natuur gelooft, zijn de producten ook zo natuurlijk mogelijk.

Is Jesse van der Velde betrouwbaar?

Nu de belangrijke vraag: is Jesse van der Velde te vertrouwen? Aangezien hij al jarenlang bezig is met gezondheid, heeft hij zeker verstand van zaken.

Maar hij ziet zichzelf niet als een dokter. Hij wil juist graag bewustzijn creëren over het belang van voeding.

Jesse van der Velde heeft diverse opleidingen gevolgd, zoals Trainer Hormoonfactor. Hij is begonnen als personal trainer, maar heeft gedurende de jaren veel kennis opgedaan over gezondheid, verjonging en superfoods.

Bovendien heeft Jesse een hoop reviews ontvangen. De website Superfoodies.nl heeft meer dan 6.000 reviews! En het merendeel is positief. Dit zegt al heel veel.

Natuurlijk zijn er ook negatieve berichten over Jesse op het internet te vinden, maar iedere grote gezondheidscoach krijgt hier mee te maken. Zo ook Jasper Alblas en Oscar Helm.

Dus is Jesse van der Velde betrouwbaar? Het antwoord is: ja, hij is te vertrouwen.

Zijn website Superfoodies heeft heel veel tevreden klanten. Je kunt dus gerust met hem in zee gaan en producten van zijn website bestellen.

Welke producten verkoopt Jesse van der Velde?

Jesse van der Velde verkoopt veel verschillende producten, waaronder boeken en voedingsmiddelen.

Met zijn producten richt hij zich volledig op het verbeteren van de gezondheid. Zijn voedingsmiddelen en boeken zijn als het ware een duwtje in de rug bij het creëren van een gezonde levensstijl. Want je zult het toch echt zelf moeten doen.

Hieronder delen we een overzicht van de producten die Jesse van der Velde verkoopt. Dit is echter maar een selectie van de producten die Jesse aanbiedt met Superfoodies.

Boek: Superfood recepten

Super food recepten boek jesse van der velde

Jesse heeft meerdere boeken geschreven over voeding en gezondheid. Het boek Superfood recepten heeft een tijdje op nummer 1 op bol.com gestaan.

In dit kookboek draait het allemaal om superfoods. Het is echter niet alleen een receptenboek; je leert ook alles wat je moet weten over het creëren van een gezonde levensstijl.

Je vindt 80 recepten met superfoods in het boek. Denk bijvoorbeeld aan havermuffins of gevulde kokosgebakjes.

De instructies zijn duidelijk, maar ook wordt er veel achtergrondinformatie gegeven over de voeding.

Boek: Voor altijd jong

Voor altijd jong boek jesse van der velde

Jesse van der Velde houdt zich ook bezig met verjonging. In het boek Voor altijd jong laat hij zien hoe je zonder dieet een gezonder én jonger lichaam kunt krijgen.

Door middel van een handig stappenplan creëer jij snel een gezonde levensstijl.

Ontbijtproducten en supplementen

Superfoodies ontbijt

Op Superfoodies.nl schaf je diverse ontbijtproducten aan. Deze zijn 100% natuurlijk en vrij van geraffineerde suikers.

Maar ook biedt Jesse meerdere supplementen aan voor afvallen, detoxen en spieropbouw.

Hier een klein overzichtje van de verschillende producten:

Green Juice Poeder van Superfoodies

Green juice poeder superfoodies

Dit is misschien wel het meest bekende product van Jesse van der Velde: green juice. Dit product wordt op de website van Superfoodies verkocht.

Met het drankje krijg jij op een eenvoudige manier iedere dag de juiste voedingsstoffen binnen. De green juice bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Het product is dan ook biologisch, glutenvrij, zuivelvrij, vegetarisch en veganistisch. Dus vrijwel iedereen kan het nemen!

Collageen booster: Luminous Beauty Shake

Superfoodies luminous beauty shake

Nog zo’n bekend product van Jesse van der Velde is de Luminous beauty shake. Wist je dat je lichaam vanaf 25 jaar minder collageen aanmaakt? En laat collageen net een belangrijk stofje zijn voor het jong houden van je huid.

Deze collageen booster draagt bij aan de natuurlijke productie van collageen, zodat je huid er jong uit blijft zien. Uiteraard is deze shake uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Ervaringen van anderen

De producten van Jesse van der Velde lijken van goede kwaliteit. Maar hoe zit het met de ervaringen van anderen?

De website Superfoodies.nl van Jesse heeft in totaal 6.742 beoordelingen ontvangen. Dit is heel veel! Superfoodies scoort 4,6 sterren van de 5. Behoorlijk hoog dus. De ervaringen met de producten van Jesse van der Velde zijn goed.

Ook hebben onafhankelijke sites reviews over Jesse en zijn producten geschreven. Deze zijn doorgaans allemaal positief.

Uiteraard zijn er ook enkele negatieve reviews. Maar deze gaan voornamelijk over de levering. Ook zijn er enkele berichten te vinden over dat de producten niet werken.

Maar helaas werkt niet ieder product hetzelfde voor iedereen. Dit is dus altijd een risico als je gezondheidsproducten online aanschaft.

Kritiek op Jesse van der Velde

Natuurlijk kan niet alles positief zijn. Er is dan ook zeker wel eens kritiek op Jesse van der Velde geweest. Vooral op zijn superfood producten is behoorlijk wat kritiek gekomen.

Aangezien de term superfoods niet wettelijk omschreven is, mag ieder product zich een superfood noemen. Sommige mensen zeggen zelfs dat de term superfoods in het leven is geroepen om extra geld te verdienen.

Maar aan de vele positieve reviews te zien, lijken de producten van Jesse van der Velde toch wel echt te werken. Bovendien gebruikt Jesse altijd wetenschappelijke bronnen op zijn website en in zijn boeken. 

De meningen over de werking van superfoods zijn verdeeld. Maar Jesse lijkt veel mensen te hebben geholpen met zijn producten.

Conclusie: de voor- en nadelen van Jesse van der Velde

Superfoodies ontbijten

Je weet nu een hoop over Jesse van der Velde. We hebben zijn producten op een rij gezet en ervaringen van anderen bekeken.

Maar je bepaalt natuurlijk helemaal zelf of je het green juice poeder van Jesse van der Velde of een ander product aanschaft.

Om het iets overzichtelijker te maken, zetten we hieronder alle voor- en nadelen op een rij.

Voordelen ✅

  • Jesse van der Velde heeft meerdere boeken geschreven
  • Hij verkoopt voeding met goede voedingswaarden
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • De reviews zijn positief
  • Hij heeft veel ervaring met superfoods
  • Betrouwbare website

Nadelen ❌

  • Bij sommige gebruikers werken de producten niet
💡 Misschien vind je dit ook interessant: