Black Friday kortingen op fietstrainers (2024)

fietstrainer-black-friday-deals

Ben je op zoek naar de hoogste kortingen op fietstrainers met Black Friday of Cyber Monday? Hier ben je op de juiste plek.

Op deze pagina kun je direct de beste deals met elkaar vergelijken. De beste merken fietstrainers zijn te verkrijgen voor de laagste prijzen dit weekend.

Ben je op zoek naar een fietstrainers van Tacx, Elite, Wahoo of Bkool? Het is allemaal mogelijk. De absolute top merken zijn in de uitverkoop en ook de fietstrainer accessoires zijn te verkrijgen voor bodemprijzen.

Reden genoeg dus om op zoek te gaan naar een mooie nieuwe (smart) trainer of rollenbank deze Black Friday! Er zit voor elk wat wils tussen.

Tacx Black Friday Deals

tacx-merk-logo

Tacx biedt enorm veel verschillende kortingsacties aan. Deze absolute gigant in de wielersport is al tijden marktleider nummer één op het gebied van fietstrainers en zal dat ook nog wel even blijven.

Of je nu op zoek bent naar een prachtige rollenbank, een Tacx trainer met Zwift, of een ander soort fiets simulator, Tacx biedt het allemaal aan.

Deze Black Friday en Cyber Monday is dé tijd om toe te slaan als jij een nieuwe Tacx in huis wilt halen. Wees er dus op tijd bij!

De beste modellen zijn afgeprijsd, waaronder de:

 • Tacx Flux S
 • Tacx Neo 2T
 • Tacx Neo 2 Smart
 • Tacx Neo Bike T800
Elite Black Friday Deals

Elite fietstrainers zijn er ook in overvloed. Dit merk kenmerkt zich aan de zeer luxe en uitgebreide apparaten, waarop je meer dan genoeg interactieve mogelijkheden hebt om werkelijk alles uit je trainingen te halen.

Vrijwel alle fietstrainers zijn voorzien van slimme functies, waardoor je de unieke fietsbeleving ervaart bij jou in de huiskamer! Ook zijn vrijwel alle fietstrainer compatibel met Zwift.

Elite gaat tegenwoordig de concurrentie aan met Tacx en dat doen ze niet geheel onverdienstelijk. Meer en meer wielerfans raken in de ban van Elite trainers. Mocht jij interesse hebben in een fietstrainer van het merk Elite, wees er dan op tijd bij met Black Friday!

De beste toestellen zijn dit weekend afgeprijsd, zoals de:

 • Elite Suito-T
 • Elite Turno
 • Elite Directo XR
Wahoo Black Friday Deals

Natuurlijk mag ook Wahoo niet ontbreken in dit rijtje met beste Black Friday fietstrainer kortingen. Wahoo is vooral bekend van de Wahoo Kickr trainers, zoals bijvoorbeeld de beruchte Wahoo Kickr Core.

Je kunt kortingen verwachten op de beste toestellen, zoals bijvoorbeeld de:

 • Wahoo Kickr Power
 • Wahoo Kickr Climb
 • Wahoo Kickr Snap
 • Wahoo Kickr Smart Bike
Bkool Black Friday Deals

En dan ten slotte nog zo’n ware gigant op het gebied van fietstrainers, Bkool. Dit merk is de laatste jaren sterk in opkomst.

De snelle technologische ontwikkelingen die bij de fietstrainers van dit merk plaats hebben gevonden, is niet onopgemerkt gebleven bij het grote publiek.

Steeds meer mensen proberen dan een Bkool trainers uit, puur uit nieuwsgierigheid, om vervolgens in de ban te blijven van deze apparaten.

Ook van dit merk zijn er deze Black Friday hoge kortingen op de allerbeste toestellen, waaronder op de:

 • Bkool Smart Air
 • Bkool Smart Bike
 • Bkool Pro Trainer 2
Welke fietstrainer moet ik kiezen?

Voor welke fietstrainer je uiteindelijk kiest is geheel afhankelijk van jouw wensen en doelen. De ene persoon vind het fijn om op een racefiets rollenbank te trainen, terwijl de ander juist weer houdt van een luxe interactieve trainer.

Op de laatst genoemde ben je in de mogelijkheid om apps te koppelen aan het apparaat, waarna je in virtuele omgevingen naar keuze kunt rijden.

Met name de Zwift compatibele fietstrainers zijn erg populair, maar daarnaast zijn er nog een aantal andere apps die het proberen zeker waard zijn.

Mocht je nog twijfelen welke fietstrainer nou het beste bij jou past, en welke je het beste met Black Friday of Cyber Monday kunt kopen, neem dan gewoon even een kijkje op de actuele kortingspagina door op de knop hieronder te klikken.

Hoge kortingen met Black Friday t/m Cyber Monday

Wil jij kunnen profiteren van de allerhoogste kortingen deze Black Friday? Je bent niet de enige fietsfanaat die op de loer ligt op prachtige fietstrainer van Tacx, Wahoo of Elite aan te schaffen.

Nee, er zijn enorm veel fietsers die al het hele jaar aan het sparen zijn om juist dit weekend toe te slaan met de beste deals. De verwachting is dan ook dat de allerbeste fietstrainers in een erg rap tempo over de toonbank gaan vliegen.

Wil je verzekerd zijn van een mooie fietstrainer om aankomende winter op door te brengen? Wees er dan op tijd bij!

Voorkom dat jij in de kou moet fietsen, terwijl jouw fietsmaten wel lekker binnen trainen! Profiteer direct van de laagste kortingen via onderstaande knop.Meer Black Friday kortingspagina’s: