Spinningfiets Black Friday Deals 2023

Ben jij op zoek naar een spinningfiets met Black Friday? Dan is dit jouw ultieme kans! Op geen enkel ander moment lopen de kortingen namelijk zó hoog op als op deze dag.

Bekijk snel de deals hieronder en bespaar veel geld!


Spinningfiets Black Friday DealsHoe hoog zijn de kortingen?

Wij weten uit ervaring dat de kortingen op spinningbikes hoog oplopen met Black Friday. Op vrijdag staan er knotsgekke deals te wachten. Helaas zijn deze mooie kortingen ook weer snel voorbij.

Het weekend erna en met Cyber Monday kun je met geluk ook nog een goede deal scoren. Weet wel dat de scherpst afgeprijsde spinfietsen vaak vrijdag al uitverkocht zijn. Dat is tenminste wat we de afgelopen jaren zagen.

Welke spinningfietsen zijn afgeprijsd?

Met Black Friday zijn bijna alle spinningbikes afgeprijsd. De beste deals vind je echter bij de huismerken van de grootste fitnessapparatuur bedrijven in ons land. Denk aan FitBike van Betersport en VirtuFit van Sporttrader.

Deze bedrijven hebben de grootste marges op hun eigen merken. De marges op grotere merken zijn kleiner, waardoor er minder mogelijk is. Als ze deze te hoog afprijzen, maken ze daar geen winst meer op. Het is dus zaak om strategisch te werk te gaan en goed te kijken welk merk je koopt.

Extra tips

Daarnaast raden we je aan om enkele weken van te voren de kortingen al in de gaten te houden. Dan weet je namelijk hoeveel daadwerkelijk van de prijs afgegaan is.

Echter is het bij wet niet meer toegestaan om kortingen te manipuleren. Zolang je bij één van de shops koopt die je op deze pagina vindt, hoef je dus niet bang te zijn voor ”neppe” kortingen.

Sla direct toe

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw ideale spinningfiets met torenhoge korting. Zo kom je lekker de winter door en kun je jezelf fitter, sterker en slanker trainen.
Gerelateerd: