Spinningfiets Black Friday Deals 2024

Ben jij op zoek naar een spinningfiets met Black Friday? Dan is dit jouw ultieme kans! Op geen enkel ander moment lopen de kortingen namelijk zó hoog op als op deze dag.

Bekijk snel de deals hieronder en bespaar veel geld!

Spinningfiets Black Friday Deals

Bij de onderstaande winkels lopen de kortingen op spinbikes en indoor cycles het hoogst op:Hoe hoog zijn de kortingen?

Wij weten uit ervaring dat de kortingen op spinningbikes hoog oplopen met Black Friday. Op vrijdag staan er knotsgekke deals te wachten. Helaas zijn deze mooie kortingen ook weer snel voorbij.

Het weekend erna en met Cyber Monday kun je met geluk ook nog een goede deal scoren. Weet wel dat de scherpst afgeprijsde spinfietsen vaak vrijdag al uitverkocht zijn. Dat is tenminste wat we de afgelopen jaren zagen.

Welke spinningfietsen zijn afgeprijsd?

Met Black Friday zijn bijna alle spinningbikes afgeprijsd. De beste deals vind je echter bij de huismerken van de grootste fitnessapparatuur bedrijven in ons land. Denk aan FitBike van Betersport en VirtuFit van Sporttrader.

Deze bedrijven hebben de grootste marges op hun eigen merken. De marges op grotere merken zijn kleiner, waardoor er minder mogelijk is. Als ze deze te hoog afprijzen, maken ze daar geen winst meer op. Het is dus zaak om strategisch te werk te gaan en goed te kijken welk merk je koopt.

Extra tips

Daarnaast raden we je aan om enkele weken van te voren de kortingen al in de gaten te houden. Dan weet je namelijk hoeveel daadwerkelijk van de prijs afgegaan is.

Echter is het bij wet niet meer toegestaan om kortingen te manipuleren. Zolang je bij één van de shops koopt die je op deze pagina vindt, hoef je dus niet bang te zijn voor ”neppe” kortingen.

Hieronder geven we je nog wat extra tips mee:

  • Vroeg onderzoek: begin vroeg met onderzoek naar verschillende modellen en merken, zodat je een goed idee hebt van wat je wilt voordat Black Friday begint.
  • Prijsvergelijking: vergelijk prijzen bij verschillende winkels, zowel online als fysieke winkels. Black Friday-deals variëren sterk, dus zorg ervoor dat je de beste prijs krijgt.
  • Beperkte voorraad: houd er rekening mee dat populaire modellen snel kunnen uitverkopen tijdens Black Friday. Wees voorbereid om snel te handelen als je een goede deal vindt.
  • Online en fysieke winkels: Controleer zowel online als fysieke winkels. Soms bieden specifieke winkels exclusieve deals die online niet beschikbaar zijn, en vice versa.
  • Vergelijk oude en nieuwe prijzen: controleer niet alleen de Black Friday-prijs, maar vergelijk deze ook met de reguliere prijs en historische prijzen. Sommige “deals” zijn mogelijk niet zo aantrekkelijk als ze lijken.
  • Extra kortingen of coupons: zoek naar extra kortingen of coupons die bovenop de Black Friday-kortingen kunnen worden toegepast. Sommige winkels bieden extra kortingen bij het gebruik van specifieke betaalmethoden of kortingscodes.
  • Retourbeleid: controleer het retourbeleid van de winkel, vooral als je online koopt. Zorg ervoor dat je de spinningfiets kunt retourneren of ruilen als deze niet aan je verwachtingen voldoet.
  • Informatie over garantie en service: let op informatie over garantie en klantenservice, aangezien dit belangrijk kan zijn voor eventuele toekomstige problemen of onderhoud.
  • Black Friday nieuwsbrieven: meld je aan voor nieuwsbrieven van winkels waarin je geïnteresseerd bent. Sommige winkels sturen exclusieve deals naar abonnees.

Sla direct toe, of mis de deals

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw ideale spinningfiets met torenhoge korting. Zo kom je lekker de winter door en kun je jezelf fitter, sterker en slanker trainen.
Meer black friday fitness deals: