Black Friday Fitness Deals 2024

black-friday-fitness

Met de beste Fitness Black Friday Deals bespaar jij enorm veel geld. Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van alle Black Friday & Cyber Monday Fitness Kortingen.

Zowel fitnessapparatuur als materiaal wordt voor scherpe prijzen weggedaan tijdens deze dolle dagen.

Beste Fitness Deals Black Friday

Fitwinkel*Bekijk beste deals >>
BetersportBekijk beste deals >>
Bol.comBekijk beste deals >>
GorillasportsBekijk beste deals >>

* Gebruik de couponcode Fitvooralles23 en ontvang een gratis nekmassage kussen t.w.v. €50,- bij een bestelling vanaf €200,-Hoge kortingen op fitnessapparatuur en materiaal

Ook deze Black Friday zijn er weer tal van kortingen te verkrijgen op allerlei soorten fitnessapparaten. Wil jij komende winter binnen sporten en de overtollige kilo’s eraf trainen?

Dan is het verstandig om juist nú toe te slaan. Op geen enkel ander moment zijn er namelijk zulke torenhoge kortingen te verkrijgen als deze vrijdag.

Iedere Black Friday slaan er weer enorm veel fitness liefhebbers toe om hun favoriete apparatuur aan te schaffen met hoge kortingen.

Op sommige apparaten kan dit soms wel tot honderden euro’s schelen. Zulke kortingen vind je op geen enkel ander moment van het jaar. Het is dan ook zaak om er op tijd bij te zijn, als jij flink wilt profiteren van deze deals. Er is namelijk geen enkele garantie dat de deals beschikbaar zijn tot Cyber Monday.

Voorkom dus dat je de boot mist en maak direct gebruik van een van de Black Friday fitness acties die je op deze pagina vind.

Fitnessapparatuur kortingen

Altijd al een fitnessapparaat in huis willen hebben? Dit is je kans! Enorm veel apparatuur is namelijk scherp afgeprijsd. Hieronder zie je direct de beste deals:

HometrainersBekijk Black Friday Deals
LoopbandenBekijk Black Friday Deals
CrosstrainersBekijk Black Friday Deals
RoeitrainersBekijk Black Friday Deals


Korting op bekende A-merken

De fitness Black Friday kortingen gelden voor alle apparatuur, zelfs die van kwalitatieve A-merken. De beste professionele apparaten gaan van Black Friday tot aan Cyber Monday de deur uit voor waanzinnige bodemprijzen.

Er gelden kortingen op goede merken zoals:

  • Life Fitness
  • FitBike
  • Tunturi
  • Senz Sports
  • VirtuFit
  • Kettler
  • En nog veel meer..

Welk fitnessapparaat moet ik kopen met Black Friday?

Twijfel je nog welk fitnessapparaat het beste bij jou past? Als je het meest van fietsen houdt, biedt een hometrainer een waanzinnige uitkomst. Ben je meer van het hardlopen? Dan is het verstandig om voor een fitness loopband te kiezen.

Als je een apparaat zoekt voor een complete workout, waarmee je zowel kracht als conditie traint, dan mag een roeitrainer niet ontbreken bij jou thuis.

Als je een liefhebber bent van zowel fietsen als hardlopen en niet kunt kiezen, kies je voor de gulde middenweg in de vorm van een crosstrainer. Een crosstrainer biedt namelijk een unieke bewegingsvorm die het midden houdt tussen fietsen en hardlopen.

Één ding is zeker; welk apparaat je ook wilt hebben, deze kun je het beste kopen met Black Friday. Maak dit jaar dus een bewuste investering in je gezondheid en kies voor een fitnessapparaat voor thuis!

Bekijk de hoogste kortingen >>

Werk aan je fysieke doelen

Zie jij nu al op tegen de kerstkilo’s die eraan gaan vliegen? Of wil je wellicht het nieuwe jaar beginnen met goede voornemens?

Of je nu gewicht wilt verliezen, aan je conditie wilt werken, of sterker wilt worden, een fitnessapparaat mag hierbij absoluut niet ontbreken.

In plaats van een gadget die je eigenlijk niet nodig hebt, kun je dus echt beter kiezen voor een van de Fitness Black Friday Deals van dit jaar. Je doet dan een hele bewuste investering in jezelf en in je gezondheid.

Met een apparaat in huis is er geen weg meer terug en kan het niet anders dan dat jij jouw doelen gaat behalen!

Fitness materiaal kopen met Black Friday

Zoek je geen groot fitnessapparaat, maar wil je wel graag materiaal om mee te trainen? Ook dit is goed mogelijk. Er zijn namelijk meer dan genoeg kortingen op onder andere: fitnessbankjes, halterbanken, steppers, dumbbells, weerstandsbanden, en nog veel meer!

Bekijk nu de hoogste kortingen bij de onderstaande winkels:

Fitwinkel*Bekijk beste deals >>
BetersportBekijk beste deals >>
Bol.comBekijk beste deals >>
GorillasportsBekijk beste deals >>

* Gebruik de couponcode Fitvooralles23 en ontvang een gratis nekmassage kussen bij een bestelling vanaf €200,-Fitness supplementen Black Friday

Naast het materiaal en de apparatuur zijn supplementen ook onderdeel van fitness. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan (eiwit)shakes, visolie, weightgainers, fat burners, eiwitrepen en nog véél meer.

Wanneer je jouw voeding graag aanvult met supplementen, dan raden we je aan om deze met Black Friday of Cyber Monday groot in te slaan. Je bespaard dan namelijk een heleboel geld.

Bij de onderstaande winkels kun je terecht voor de scherpste deals van dit jaar:

XXL NutritionBekijk Beste Deals
Bol.comBekijk Beste Deals
MyProteinBekijk Beste Deals


Wees er op tijd bij want Op=Op!

Ieder jaar maken we het (helaas) weer mee; mensen die nét de beste fitness deals mislopen op Black Friday. Als we je één advies mogen meegeven is het dan ook; wees er echt op tijd bij. De allerbeste koopjes zijn namelijk vaak snel weg.

Ook vorig jaar vlogen de fitnessapparaten en materialen als zoete broodjes de toonbank over met Black Friday. Voorraden raakten snel uitverkocht en binnen no-time waren veel goede deals alweer verdwenen.

Voorkom dus dat je de boot mist en wees verstandig! Plaats jouw bestelling op tijd op Black Friday en het komt allemaal goed!

Waar vind ik de beste deals?

Het is altijd belangrijk om op zoek te gaan naar de beste kortingsacties. Dit geldt door het hele jaar heen, maar al helemáál met Black Friday. Ben je op zoek naar de beste fitness kortingen? Deze kun je vinden bij deze winkels.