Hometrainer bij Coolblue kopen

hometrainer-coolblue

Coolblue hometrainer kopen? In dit artikel vind je een compleet overzicht van de hometrainers die te koop zijn bij Coolblue.

Ook kom je erachter wat de voor- en nadelen zijn van een hometrainer bij Coolblue aanschaffen.

Is dit een geschikte webshop om je hometrainer te kopen, of kun je toch beter op zoek gaan naar een andere winkel? In dit artikel kom je erachter.

Op zoek naar een hometrainer bij Coolblue

Coolblue is net zoals bol.com een gigantische webshop met een enorm groot aanbod. Je kunt hier dan ook werkelijk voor bijna alles wel terecht.

Met name elektronica is erg populair bij Coolblue. De webshop staat bekend om hun goede service en betrouwbaarheid. ”Alles voor een glimlach” is hun motto en dat is zeker af te zien aan de klanttevredenheid.

Als jij dit artikel leest dan is de kans groot dat ook jij zeer goed te spreken bent over Coolblue en dat je hier zelfs jouw hometrainer wilt gaan aanschaffen.

Verkoopt Coolblue dan ook hometrainers? Ja zeker, er is zelfs een vrij divers aanbod om uit te kiezen.

Allereerst gaan we het hebben over de verschillende hometrainers die te verkrijgen zijn bij Coolblue en daarna zullen we bespreken of het verstandig is om hier je hometrainer te bestellen, of dat je dit toch beter op een andere webshop kunt doen.

Update: Coolblue gaat helaas stoppen met de verkoop van fitnessapparatuur en dus zullen er weinig tot geen hometrainers meer verkrijgbaar zijn in de webshop van Coolblue.

Welke merken hometrainers kun je kopen bij Coolblue?

Coolblue heeft een redelijk groot aanbod hometrainers in het assortiment, van verschillende merken.

Veelal zijn het hometrainers voor thuisgebruik. Ben je op zoek naar een professionele hometrainer? Dan kun je het beste op zoek gaan naar een ander verkooppunt, aangezien het aanbod qua professionele toestellen vrij beperkt is.

Om je een idee te geven van het aanbod dat je bij Coolblue kunt verwachten, hebben we hieronder een aantal merken uitgelicht.

Tunturi hometrainers

tunturi-performance-e50-hometrainer-kinomap

De Tunturi hometrainers zijn veruit het meest te verkrijgen bij Coolblue. Tunturi is van origine een Fins merk, maar is ondertussen in Nederlandse handen en staat bekend om de degelijke kwaliteit.

Tunturi richt zich op de thuissporter en onderscheid zich dankzij het enorme aanbod. Het zijn niet alleen hometrainers die Tunturi in overvloed verkoopt, maar ook andere fitnessapparatuur produceert dit merk in overvloed.

Een van de populairdere toestellen is de Tunturi Fitcycle 50i ergometer.

Overigens zijn deze hometrainers niet alleen bij Coolblue te koop, maar ook op bol.com en Fitwinkel kun je terecht voor deze solide apparaten.

ViruFit hometrainers

virtufit-hometrainer

Bij Coolblue zijn er ook VirtuFit hometrainers te verkrijgen, welke ook zeer populair zijn.

Net zoals de hometrainers van Tunturi zijn die van VirtuFit ook voornamelijk ontwikkeld voor de thuissporter.

VirtuFit is een Nederlands merk, wat een paar grote voordelen met zich meebrengt. Zo is het bijvoorbeeld handig dat de gebruikershandleidingen gemakkelijk te lezen zijn voor de eindmontage.

Ook hebben de VirtuFit hometrainers aantrekkelijke prijzen bij Coolblue en bij de andere verkoopppunten.

VirtuFit heeft een divers aanbod, zo zijn er bijvoorbeeld ook aardig wat opvouwbare hometrainers van VirtuFit te verkrijgen, voor zeer schappelijke prijzen.

Dit soort toestellen komen vooral goed van pas als je ruimte wilt besparen, of de hometrainer achter je bureau wilt plaatsen.

Maar je kunt uiteraard ook voor een ”normaal” klassiek toestel kiezen, die niet opvouwbaar is. Kortom, meer dan genoeg keuze!

NordicTrack hometrainers

nordictrack-hometrainer-coolblue

Hoewel er veel minder NordicTrack hometrainers bij Coolblue te verkrijgen zijn ten opzichte van bovenstaande merken, vinden we deze hometrainers zeker het vermelden waard.

NordicTrack is één van onze lievelingsmerken dankzij de stijlvolle designs en uitstraling van de apparaten.

Dit merk staat bekend om hun luxe en hoogwaardige kwaliteit, maar brengen ook een net wat hoger prijskaartje met zich mee.

Hoe zit het met de prijzen?

Hoe zit het dan met de prijzen bij Coolblue? Zijn die enigszins vergelijkbaar met de andere shops?

Het antwoord zal je misschien verbazen, maar de prijzen zijn lang niet altijd gelijk met de andere verkooppunten.

Dit is wat ons betreft dan ook direct een van de grotere nadelen van een hometrainer bij Coolblue kopen.

Je weet namelijk nooit of je wel de beste prijs betaald. We raden je dan ook zeker aan om allereerst de prijzen met de andere shops te vergelijken, voordat je overgaat tot de aankoop.

Coolblue heeft namelijk nog wel eens de neiging om hun prijzen omhoog te gooien zodra een product goed loopt.

Wij weten toevallig dat ze dit bij fitnessapparatuur doen, of dit ook met andere producten gebeurt, dat durven we niet te zeggen.

Overigens moeten we er wel bij vermelden dat Coolblue zeker niet de enige shop is die dit doet, vandaar dat we altijd aanraden om eerst de prijzen goed te vergelijken, zodat je niet te veel betaald.

Klik op de knop hieronder om een overzicht te bekijken van alle hometrainer verkooppunten:Waarom wel/niet een hometrainer bij Coolblue kopen?

coolblue-hometrainers

Tot nu toe hebben we het gehad over de hometrainers die bij Coolblue te koop zijn en over de prijzen die nog wel eens willen veranderen.

Maar wat zijn nu daadwerkelijk de voor- en nadelen van een hometrainer bij Coolblue kopen?

Update: Coolblue gaat helaas stoppen met de verkoop van fitnessapparatuur en dus zullen er weinig tot geen hometrainers meer verkrijgbaar zijn in de webshop van Coolblue.

Voordelen

Laten we positief beginnen, de voordelen. We vinden namelijk dat je een vrij compleet aanbod kunt vinden als je zoekt naar een degelijke hometrainer voor thuis.

Er zijn meer dan genoeg goede toestellen te koop, hoewel we wel een paar goede merken missen, waarover later meer.

Verder ziet het aanbod er overzichtelijk uit en kun je gemakkelijk navigeren tussen het aanbod.

Je kunt je zoekopdrachten verfijnen en bij elke mogelijkheid om je zoekoptie te verfijnen kun je een uitleg lezen, duidelijker kan haast niet.

Qua overzicht scoort Coolblue dan ook echt pluspunten, dat hebben ze dik voor elkaar. Ook de goede service waar Coolblue om bekend staat is natuurlijk een groot voordeel.

En de nadelen?

En wat zijn dan de nadelen van een Coolblue hometrainer kopen? Ook die zijn er natuurlijk, geen enkele webshop heeft namelijk louter voordelen.

Wat naar onze mening het grootste nadeel is, daar hebben we het al over gehad. Dat is namelijk dat de prijzen nog wel eens kunnen afwijken van de adviesprijs.

Je moet dus oppassen dat je niet meer betaald dan nodig is als je een hometrainer bij Coolblue besteld.

Wat naar onze mening ook erg jammer is, is dat ons favoriete merk hometrainers niet te koop is bij Coolblue.

We hebben het dan over de hometrainers van het merk FitBike, welke kwalitatief zeer sterke en betrouwbare hometrainers voor thuisgebruik produceert. Bovendien zijn deze ook nog eens zeer scherp geprijst.

Onze conclusie

Als je de voordelen en nadelen tegen elkaar afweegt, blijft het dus een lastige beslissing of je jouw hometrainer bij coolblue moet kopen, of dat je toch beter een andere winkel kunt zoeken.

Ons advies zal dan ook luiden: kies eerst een goede hometrainer uit en ga vervolgens op zoek naar het meest geschikte verkooppunt.

Wij zouden overigens bij voorkeur ook altijd aanraden om een hometrainer te kopen bij een winkel die gespecialiseerd is in fitnessapparatuur, zodat je direct goed geholpen kunt worden, mochten er problemen zijn.

Update: Coolblue gaat helaas stoppen met de verkoop van fitnessapparatuur en dus zullen er weinig tot geen hometrainers meer verkrijgbaar zijn in de webshop van Coolblue.


Andere verkooppunten

Er is genoeg keuze qua winkels die hometrainers aanbieden. Mocht jouw ideale toestel dus niet te vinden zijn tussen het assortiment van Coolblue, raak dan niet in paniek.

In dat geval kun je namelijk gewoon een kijkje nemen tussen het aanbod van één van de andere shops.

Zoals gezegd raden wij aan om bij een fitness webshop je aankoop te doen, vanwege de expertise op het gebied van hometrainers.

Daarnaast zijn garantie en service natuurlijk ook hele belangrijke criteria bij je aankoop.

Twee voorbeelden van goede fitness webshops die zeer hoog aangeschreven staan als het op hometrainers aankomt zijn Fitwinkel en Betersport.


Andere fitnessapparatuur bij Coolblue kopen

Wil je een hometrainer kopen bij coolblue, een andere winkel, of kies je toch voor een ander apparaat?

Naast hometrainers kun je namelijk ook kiezen om een ander apparaat in huis te nemen, om jezelf fit te trainen.

Andere populaire toestellen zijn bijvoorbeeld crosstrainers, spinningfietsen, roeitrainers en loopbanden.

Uiteindelijk is het maar net welke trainingsvorm jij het leukste vindt om te doen. Keuze is er in elk geval genoeg bij Coolblue en de andere winkels!

Update: Coolblue gaat helaas stoppen met de verkoop van fitnessapparatuur en dus zullen er weinig tot geen hometrainers meer verkrijgbaar zijn in de webshop van Coolblue.

Slotwoord: advies of vragen?

Heb je nog vragen over één van de Coolblue hometrainers, of wil je graag advies hebben over een bepaald toestel? Laat het gerust even weten door een reactie achter te laten onder dit artikel!

Meer weten over hometrainers? Op onze website kun je meer dan genoeg informatie over hometrainers vinden.

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in een van de onderstaande artikelen:
Andere artikelen:


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *