Gymform loopband kopen: de Gymform Slim Fold

gymform_loopband_slimfold

Wandelen is een zeer efficiënte bewegingsvorm voor vetverlies. Dat is algemeen bekend. Toch kan het lastig zijn om jezelf te motiveren voor een heerlijke wandeling.

Zeker na een lange dag werken heb je hier niet altijd zin in. En ook als het slecht weer is werkt dat niet bepaald motiverend.

Gelukkig kun je ook binnen aan je dagelijkse beweging komen. Gewoon vanuit huis. Dit kan bijvoorbeeld met de Gymform Slim Fold.

In deze review werpen we een uitgebreide blik op deze loopband van Gymform. Mocht je hem dus willen kopen? Lees dan zeker even verder.

Gymform Slim Fold – Review

gymform_slim_fold_pro_onder_bed

We weten allemaal dat bewegen gezond is. Toch is het wel eens lastig om voldoende te bewegen..

De oplossing is als je het mij vraagt heel simpel. Namelijk; maak het zo makkelijk mogelijk voor jezelf.

De Gymform Slim Fold is daarom jouw ideale trainingsmaatje voor thuis. Waarom? Omdat het de ideale omstandigheden voor je schept om thuis aan je gezondheid te werken. En dat in alle comfort.

Je zet hem bijvoorbeeld gemakkelijk voor de TV neer, zodat je wandelend jouw favoriete programma of serie kunt kijken.

Hieronder maak je kennis met de belangrijkste eigenschappen van deze wandelband. Zo kun je bepalen of het wat voor jou is, of juist niet.

Fit worden en afvallen vanuit huis

gymform_slimfold_loopband_opbergen

Op de Gymform Slim Fold kun je laagdrempelig bewegen. Dat komt bijvoorbeeld door het zeer lichte gewicht van de Gymform loopband.

Hij weegt slechts 28 kg en heeft wieltjes waarmee je hem gemakkelijk verplaatst.

Maar dat is niet alles, want het is ook nog eens een opklapbare loopband. Als je klaar bent met je training vouw je hem dus gewoon op.

Door het zeer compacte formaat kan je hem gemakkelijk kwijt in een hoekje, in de kast, of zelfs onder je bed.

Wanneer het weer tijd is om te gaan bewegen vouw je hem weer snel uit en ben je ready to go!

Vrij veel mogelijkheden

gymform_loopband_computer

Je zult vast en zeker begrijpen dat de Gymform Slim Fold niet extreem veel mogelijkheden biedt. Het is natuurlijk geen loopband van sportschool kwaliteit.

De Gymform Slim Fold Pro is al iets uitgebreider, waarover later meer. Maar goedkope loopbanden hebben nou eenmaal minder functies.

Toch was ik erg verrast toen ik ontdekte dat deze loopband een hartslagmeter heeft! Hiermee meet je dus jouw hartslag tijdens het sporten, wat erg waardevol is om te weten.

Je kunt daardoor bijvoorbeeld in de ideale hartslagzone voor vetverbranding bewegen.

Ook heeft hij 3 automatische programma’s, voor ieder niveau. Zo is er een programma voor de beginner, de gevorderde en de professional. Je kunt jouw trainingen dus geleidelijk opbouwen!

Gratis eet- en trainingsschema

Het is niet de bedoeling dat de Gymform loopband na één keer gebruikt te hebben weer voorgoed in de kast belandt. Dat zou zonde zijn.

Om het sporten vol te houden krijg je er daarom een professioneel trainingsschema bij. Een schema waarmee jij fit kunt worden met minimale inspanning.

Ook krijg je er een voedingsschema bij. Want ook je voeding speelt uiteraard een grote rol in je gezondheid.

Gymform Slim Fold: wandelband of loopband?

De Gymform Slim Fold heeft een maximum snelheid van 6 km/u. Dat betekent dat joggen dus niet mogelijk is. Alleen wandelen.

Hoewel wandelen een effectieve en gezonde bewegingsvorm is, zijn er ook mensen die liever willen joggen. Ook daar heeft Gymform aan gedacht..

Tommy Teleshopping loopband

Dit model is onder andere te verkrijgen bij Tommy Teleshopping. Regelmatig promoot dit programma deze loopband dan ook op televisie. Sommigen vinden dit programma een beetje ”over de top” overkomen.

Het wordt dan ook in Amerikaanse stijl gepresenteerd. Overigens is Tommy Teleshopping niet de enige webshop die deze loopband verkoopt.

Gymform Slim Fold Pro: de luxere variant

Er bestaat namelijk ook de Gymform Slim Fold Pro. De luxere variant. Deze loopband haalt een snelheid tot 12 km/u. Hier kun je dus wat meer snelheid op maken.

Het is geen sprintsnelheid, maar voor de meesten een heerlijk hardlooptempo. De gemiddelde hardloopsnelheid ligt namelijk rond de 11 km/u.

Uiteraard kun je op deze loopband ook gewoon wandelen. De snelheid bepaal jij namelijk zelf.

De snelheid is het enige echt grote verschil tussen de 2 varianten. De Pro versie heeft een meerprijs van zo’n 60 euro.

Waar koop je de Gymform loopband het goedkoopst?

Wij vinden de Gymform Slim Fold een heerlijke loopband. Hij is super compact en heeft behoorlijk wat trainingsmogelijkheden.

Dankzij de gratis schema’s heb je alle handvatten in huis om je gezondheid drastisch te verbeteren. Je kunt laagdrempelig bewegen, waardoor je het zo makkelijk mogelijk voor jezelf maakt om in vorm te komen.

Ook is de loopband opvouwbaar en heel stil. Hierdoor is hij heel geschikt voor thuisgebruik.

Mocht je hem willen kopen? Vergelijk dan even de prijzen bij de onderstaande winkels. Klik op de knoppen hieronder voor de huidige kortingspagina’s:Misschien ook interessant: