Beste sportlegging met zakken – Top 3

Laatst bijgewerkt door Casper Goessens op november 27, 2023

sportlegging-met-zak
sportlegging-met-zak

Naast het comfort van een sportlegging, moet hij ook over andere aspecten beschikken. Heb je er bijvoorbeeld weleens aan gedacht waar je je telefoon, sleutels en pasjes moet opbergen tijdens het sporten?

In dat geval kies je voor een sportlegging met zakken. Op deze manier kan jij lekker sporten én draag je je waardevolle spullen altijd dicht bij je.

Zou jij ook graag een sportlegging met zakken willen hebben? Dan zit je bij dit artikel helemaal goed. In dit artikel krijg je namelijk de beste sportlegging met zakken van mij cadeau. Ook ontdek je waarom dit de beste zijn.

Beste sportlegging met zakken – Top 3

Nu je wat meer te weten bent gekomen over de sportlegging, is het tijd om door te gaan naar de top 3 waarin je de beste sportlegging met zakken vindt.

Zoals je waarschijnlijk al verwacht staan in deze top 3 de beste sportleggings met zakken. Uit deze top 3 moet je zeker weten een goede keuze kunnen maken. Straks sport jij comfortabel met een toffe sportlegging aan.

1. Merrald High Waist Pocket Sportlegging

marrald_high_waist
Bekijk meer foto’s en ervaringen

Mocht je op zoek zijn naar een sportlegging met zak voor telefoon, dan is de sportlegging van Merrald een sportlegging die bij jou past.

Aan de zijkant van deze sportlegging vindt je het zakje voor je mobiel. Erg handig voor tijdens het sporten of voor tijdens de yoga.

Niet alleen kan je je telefoon erin kwijt, ook bijvoorbeeld je sleutel van je kluisje of één van je pasjes. Naast dat dit een sportlegging met zakje is, zit deze natuurlijk ook erg comfortabel.

Tijdens het sporten zal de legging niet schuren of snijden in je huid en is iedere sportoefening comfortabel uit te voeren.

Het design van de sportlegging beschikt over platte stiksels, waardoor de vormen van je lichaam op een mooie manier benadrukt worden en je je niet ongemakkelijk hoeft te voelen. 

Mocht jij een mooie sportlegging zoeken die heerlijk zit én over een zakje voor je telefoon beschikt, dan is Merrald een goede keuze voor jou. De sportlegging is verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL en ook in verschillende kleuren:

  • Zwart
  • Grijs
  • Groen
  • Licht Grijs
  • Rood
  • Roze
  • Zwart



2. Brubeck Dames Hardloopbroek korte tight

hardloop-legging-met-zakken
Bekijk meer foto’s en ervaringen

Ben jij op zoek naar een hardlooplegging met telefoonzak? Je hoeft niet meer verder te zoeken, want met de hardlooplegging van Brubeck zit je wat dat betreft helemaal goed.

Het fijne aan deze hardlooplegging is niet alleen dat hij ruimte heeft voor je telefoon, maar dat hij ook kort is. Ideaal voor de zomerse of warme dagen dat je wilt gaan hardlopen. De stof van de hardlooplegging is zo gemaakt, dat hij goed kan ademen.

Dat betekent dat het zweet op een goede manier afgedreven kan worden en je huid gewoon droog blijft. Dat voorkomt ook weer schuurplekken op je benen.

Liever hardlopen in de winter? Geen probleem. De hardlooplegging van Brubeck voorkomt dat de koude lucht binnendringt en zorgt dat je benen gewoon lekker warm blijven.

Je merkt het al, voor een hardlooplegging met telefoonzak moet je hoe dan ook bij Brubeck zijn. En zeg nu zelf, hoe gaaf ziet deze eruit? Je hebt keuze uit de maten S tot en met XL én uit drie verschillende kleuren:

  • Zwart
  • Roze
  • Blauw



3. Dames Legging Sportbroek Met Zak

legging-met-zak
Bekijk meer foto’s en ervaringen

Ben jij gek op verschillende sporten en zoek je daarvoor een sportlegging met mobiel zakje? Met de dames legging van GrandSock moet jij lekker kunnen sporten.

Behalve dat de sportlegging erg geschikt is voor meerdere sporten, beschikt hij natuurlijk over een mobiel zakje. Je bent tenslotte niet voor niks bij dit artikel terecht gekomen.

De sportlegging heeft een grijze kleur, wat hem een zeer sportieve uitstraling geeft. De sportlegging valt normaal op maat, dus dat betekent dat je je eigen maat kunt bestellen. Zeker een aanrader voor het sporten én voor het opbergen van je telefoon of natuurlijk je sleutels.

Hoewel deze sportlegging voor dames erg simpel lijkt, is hij dat natuurlijk niet. Voor het comfortabel sporten en het kwijt kunnen van je telefoon in een zakje, is de sportlegging van GrandSock een echte aanrader voor alle sportievelingen onder ons.

Niet zo’n sportieveling? Een sportlegging met zakken zit ook heerlijk comfortabel bij een avond op de bank.



Waar let je op bij het aanschaffen van een sportlegging?

sportlegging-telefoon-zakje

Het is belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een sportlegging.

Natuurlijk hoeft de aanschaf hiervan niet zo moeilijk te zijn, maar om zeker te weten dat je de goede keuze maakt is het belangrijk om op een aantal punten te blijven letten.

Zo weet je zeker dat je goede sportlegging koopt en deze comfortabel zal zitten tijdens het sporten. Waar je dan op moet letten? Dat lees je hieronder.

  • Zakken: Ja, daarvoor ben je hier. Een sportlegging met zakken, dat is gewoon ontzettend handig. Zo kan je tijdens het sporten je telefoon bij je houden én dat niet alleen, ook je pasjes en sleutels kunnen in dit zakje worden opgeborgen. Mocht jij dit ook graag willen, dan raad ik je aan om het artikel helemaal tot het einde te lezen.
  • Voor welke soort sport is het: Voor welke soort sport wil je de sportlegging gaan gebruiken? Doe je bijvoorbeeld aan yoga of aan fitness? Welke sport je ook kiest, kies voor een sportlegging die bij het soort sport past. Zo is het bij yoga prettig als je een sportlegging kiest die een flexibele stof heeft en goed mee rekt. Dit is in de meeste gevallen even een kwestie van uitproberen.
  • Stof van de sportlegging: Een flexibele stof voor een sportlegging is altijd van toegevoegde waarde. Het is wel de bedoeling dat je hier makkelijk in kan bewegen en dat je niet gehinderd word door een zware of stugge stof.
  • Buiten of binnen sporten: Waar ga je het liefst sporten? Bij sommige sporten is het lekkerder om een korte sportlegging te dragen in plaats van een lange sportlegging. Het is natuurlijk ook een hele persoonlijke keuze wat dat betreft.
  • Seizoen: Zeker als je buiten sport is het belangrijk om rekening te houden met het seizoen. Op een warme dag sporten in een lange sportlegging, dat is niet altijd prettig. Houd dus altijd rekening met het seizoen waarin je sport.
  • Maat: Kies altijd de goede maat voor je sportlegging. Een te grote legging die je steeds moet ophijsen is niet fijn, maar een te kleine sportlegging is ook niet prettig. Soms moet je er meerdere passen om te kunnen ontdekken welke lekker zit en welke maat de beste is voor jou.

Conclusie

Je bent aan het einde gekomen van dit artikel. Je hebt informatie gehad over sportleggings en je weet nu waarom een sportlegging met zakken zo handig is.

Onder andere kan je je telefoon handig opbergen tijdens het sporten, maar kunnen ook je sleutels en pasjes erin op geborgen worden.

Zou jij ook graag een sportlegging met een zak willen hebben? Uit de bovenstaande top 3 moet je zeker weten een goede keuze kunnen maken.

Een aanrader is om even terug te scrollen naar boven om even door te nemen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een sportlegging.

Behalve de top 3 gaan ook deze punten je helpen bij het uitzoeken van een goede sportlegging.

Liever zelf het hele aanbod bekijken? Vergelijk alle leggings bij de onderstaande winkels:




Misschien ook interessant:

Categorieën: Materiaal

Casper Goessens

Casper is personal trainer en trainings- en voedingsdeskundige. Hij doet al 7 jaar fanatiek aan fitness en helpt anderen om hun fysieke doelstellingen te behalen. Zijn kennis is afkomstig uit het doorspitten van studies en volgen van opleidingen. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis praktijkervaring op het gebied van trainingsleer en diëtetiek.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *