Crazy Nutrition – Het aanbod & Ervaringen

crazy nutrition getest door fitvooralles

Wellicht ben je Crazy Nutrition al eens tegengekomen tijdens je zoektocht naar een perfecte sportmerk met hoogwaardige supplementen.

Crazy Nutrition was al een tijdje populair in Engeland, maar sinds kort is het ook in Nederland verkrijgbaar.

Hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van de supplementen? En werken het eiwitpoeder, de pre workout en weight gainer van het populaire Engelse merk echt zo goed als ze zeggen? 

In deze review zetten we het aanbod van Crazy Nutrition op een rij en delen we ervaringen van gebruikers. Lees snel verder! 

Over het merk Crazy Nutrition 

Crazy Nutrition is een bekende naam in de fitnesswereld. Vooral in Engeland, waar het bedrijf is opgericht, zweren veel sporters bij de supplementen van het merk. Crazy Nutrition verkoopt voedings- en sportsupplementen voor krachtsporters, atleten en bodybuilders. 

Er zijn tegenwoordig tientallen verschillende merken die supplementen verkopen. Wat maakt Crazy Nutrition nu zo bijzonder?

Het merk is gebaseerd op het idee dat sportsupplementen eenvoudig moeten zijn. Dus geen tientallen verschillende stoffen in een potje, maar enkel de formules die nodig zijn om het gewenste effect te bereiken. 

Naar eigen zeggen gebruiken andere merken vaak een waslijst aan verschillende stoffen en formules in hun producten.

Crazy Nutrition wil zichzelf onderscheiden door enkel pre-workouts, creatine en eiwitshakes te produceren die echt doen wat ze beloven.

Alle supplementen zijn samengesteld aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en de meest recente doorbraken op het gebied van sport- en voedingssupplementen. Je kunt dus rekenen op no-nonsense producten!


Het aanbod van Crazy Nutrition

Crazy Nutrition vindt dat het nemen van de juiste supplementen eenvoudig moet zijn. Daarom hebben ze slechts vier verschillende producten in hun assortiment.

Of je nu een bodybuilder of een fanatieke sporter bent; deze producten zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je trainingsniveau. 

Het aanbod bestaat uit pre workout, eiwitpoeder, creatine en een weight gainer. Deze producten bevatten enkel de stoffen die noodzakelijk zijn om het gewenste effect te creëren, en niks anders. Geen toegevoegde stoffen of suikers; gewoon een product dat doet wat hij belooft. 

Hieronder vind je een overzicht van de vier verschillende supplementen van Crazy Nutrition.

Pre workout: Intensive Pre-Train

beste pre workout intensive train

De pre workout van Crazy Nutrition is in korte tijd erg populair geworden. De Intensive Pre-Train kwam zelfs uit de test als beste pre workout van dit moment. Het supplement bevat naast cafeïne namelijk nog meer werkzame stoffen waardoor je een enorme energieboost krijgt.

Bovendien is er ook een variant zonder cafeïne verkrijgbaar. Handig als je vaak in de avond sport!

Eiwitpoeder: 100% Tri-Protein

100% Tri-Protein is een eiwitpoeder gemaakt van vier krachtige eiwitten die op verschillende momenten door het lichaam worden verteerd.

Hierdoor voel je je langer verzadigd, behoud je je energie en kunnen je spieren beter herstellen. Met een scoop krijg je maar liefst 24 gram eiwit binnen.  

Bekijk hier of de 100% Tri-Protein in het lijstje staat van de top 10 beste eiwitpoeders

Creatine: Ultimate CRN-5

beste-creatine-ultimate-crn-5

Ben je op zoek naar de beste creatine? De Ultimate CRN-5 creatine is uniek omdat deze vijf verschillende vormen van creatine bevat. Dus je krijgt niet alleen creatine-monohydraat binnen, maar ook creatine-malaat en andere soorten. Dit kan extra voordelen bieden voor zowel je spierkracht als uithoudingsvermogen. 

Bulker: Mass Gainer

Ook heeft Crazy Nutrition een weight gainer in het assortiment. Deze weight gainer shake is ideaal voor bodybuilders of atleten die graag hun spiermassa willen vergroten of bezig zijn met bulken. De Mass Gainer bevat een kleine 500 kcal en 40 gram eiwit. 

Naast de vier bovengenoemde producten kun je ook de Ultimate Fitness Stack aanschaffen. Dit is een startpakket dat bestaat uit pre workout, eiwitpoeder en creatine. 

Hoe is de kwaliteit van de supplementen?

Crazy Nutrition biedt enkel de meest belangrijke supplementen voor sporters. Het aanbod is dan ook erg overzichtelijk, maar hoe zit het met de kwaliteit?

Zoals we net al benoemden is de Intensive Pre-Train als beste uit de pre workout test gekomen. Het is een van de meest effectieve pre workouts op de markt. Met de kwaliteit zit het dus wel goed. 

Ook de andere producten van het merk zijn van goede kwaliteit. Hetgene wat Crazy Nutrition uniek maakt, is dat ze unieke en wetenschappelijk bewezen formules bieden.   

De prijs 

Ben je benieuwd naar de prijs van de supplementen van Crazy Nutrition? De producten van het Engelse merk zijn in vergelijking met andere merken aan de prijzige kant.

Maar onthoud wel dat elk product uitsluitend krachtige ingrediënten bevat. Vaak krachtiger dan supplementen van andere sportmerken. 

Daarnaast is het ook een mogelijkheid om een abonnement af te sluiten op de website. Zo betaal je uiteindelijk een lager bedrag voor de supplementen.

En bevalt de pre workout, creatine of het eiwitpoeder je niet? Dan krijg je je geld terug. 

Ervaringen van gebruikers

Ook de ervaringen van gebruikers zijn niet onbelangrijk. Wat zeggen klanten over dit merk? Op de website van Crazy Nutrition staan verschillende reviews van sporters. Ook lijkt het merk gebruikt te worden door verschillende professionele atleten en bodybuilders. 

De meeste klanten lijken erg tevreden over het merk. Sommige mensen zeggen dat de supplementen voor meer energie zorgen en de trainingsprestaties verbeteren. Andere klanten zijn erg tevreden over de smaak van de producten.

Over het algemeen zijn de reviews erg positief en vinden de klanten de producten goed werken. 

Conclusie: zijn de producten van Crazy Nutrition het geld waard? 

Crazy Nutrition is een bekend Engels merk dat sinds een tijdje ook in Nederland verkrijgbaar is. De vier verschillende producten in het assortiment zijn van goede kwaliteit en ondersteunen atleten bij het behalen van hun trainingsdoelen. 

Zijn deze producten je geld waard? Wanneer je op zoek bent naar hoogwaardige supplementen met krachtige ingrediënten, dan raden we Crazy Nutrition zeker aan.

Houd alleen wel rekening met een iets hoger prijskaartje. Wanneer je slechts enkele keren in de week naar de sportschool gaat, zijn er een heleboel goedkopere alternatieven.