Horloge met Stappenteller Hartslagmeter & Bloeddrukmeter

Gepubliceerd door Casper op

horloge-hartslagmeter-bloeddrukmeter-stappenteller
horloge-hartslagmeter-bloeddrukmeter-stappenteller

Wil je graag de mogelijkheid om je algemene gezondheid te kunnen monitoren? Of wil je vooral inzicht kunnen krijgen in jouw dagelijkse beweging?

Dan is een horloge met stappenteller, hartslagmeter en bloeddrukmeter echt een must.

Alleen is het niet zo makkelijk om een geschikt toestel te vinden. Belangrijk is natuurlijk dat zo’n apparaat correcte waarden registreert.

Bovendien is het ook noodzakelijk dat het horloge comfortabel op je arm zit, want je zal ‘m waarschijnlijk meerdere uren per dag gaan dragen.

Daarom ben ik in dit artikel voor jou op zoek gegaan naar het beste horloge met een stappenteller functionaliteit, een hartslag- en bloeddrukmeter.

Table Of Contents

De functies van een slim horloge

bloeddrukmeter-op-horloge

Een horloge beschikt natuurlijk nooit over enkel en alleen een hartslagmeter en een bloeddrukmeter.

Meestal zitten er namelijk ook andere meetapparaten in verwerkt. Slimme horloges zijn bijna altijd in staat om te dienen als stappenteller of activity tracker.

Daarnaast zijn ze vaak ook gemaakt om meerdere bewegingsgegevens in kaart te brengen.

Je kan erop aflezen hoeveel trappen je hebt gedaan, of in veel gevallen hoe lang je actief bent geweest op een dag.

Echte slimme horloges kan je ook verbinden met je telefoon. Zo kan je via Bluetooth notificaties ontvangen van je smartphone op jouw horloge.

Op zich is dat makkelijk tijdens het sporten, maar ook in het dagelijkse leven kan dat handig zijn.

Zo mis je geen berichten meer en kan je bovendien ook veel sneller reageren op de belangrijke meldingen.

Sommige slimme horloges stellen je ook in staat om andere functies van jouw telefoon te gebruiken zoals bijvoorbeeld: muziek, stopwatch enzovoort.

Aangezien we in dit artikel specifiek op zoek gaan naar een horloge om je gezondheid mee te kunnen monitoren, moeten we het ook even hebben over andere gezondheidsfuncties die je kan terugvinden in horloges.

Zo zijn er tegenwoordig ook al toestellen op de markt die de zuurstofsaturatie in je bloed kunnen meten.

Daarnaast houden heel veel van deze horloges ook bij hoeveel calorieën je op een dag hebt verbrand.

De beste horloges met stappenteller, hartslag- en bloeddrukmeter

Nu je een idee hebt welke functies er in een slim horloge kunnen zitten naast de stappenteller, de bloeddrukmeter en de hartslagmeter, kunnen we overgaan tot het bespreken van enkele toestellen die volgens mij als beste naar voren komen.

1. Sinji Smartwatch

sinji-smartwatch
Bekijk meer foto’s, informatie en prijs

Het eerste horloge dat volgens mij ook de beste is in de categorie met bloeddrukmeter en hartslagsensor, is deze Sinji Smartwatch.

Dit is niet zomaar een horloge, het is echt een slim horloge met een mooi design. Het horloge is perfect geschikt voor zowel mannen, als vrouwen.

Het is beschikbaar in drie kleuren, zodat iedereen iets kan vinden dat bij zijn persoonlijkheid past.

Dit slim horloge beschikt over een uitgebreide activiteitstracker, die heel wat gegevens verzamelt doorheen de dag.

Uiteraard beschikt dit horloge over een stappenteller en houdt het horloge ook in de gaten of je jouw dagelijkse stappendoel hebt bereikt.

Daarnaast kan het horloge ook allerlei sportprestaties meten. Bijvoorbeeld tijden het fietsen of hardlopen, maar ook bij het tenissen.

Het horloge beschikt over heel wat meetinstrumenten. De hartslagmeter en bloeddrukmeter waren een vereiste, maar daarnaast kan dit Sinji horloge ook jouw zuurstofsaturatie en het aantal verbruikte calorieën meten.

Alsof dat nog niet volstaat, is het horloge in staat om jouw slaap te monitoren. Zo weet je of je goed slaapt, of vaak ligt te woelen. Een optimale slaap is cruciaal om overdag goed te kunnen presteren.

Het horloge op zich, heeft een vrij groot display van 36 mm. Het feit dat het horloge rechthoekig is van vorm, zorgt ervoor dat er veel ruimte is op het scherm.

Daardoor kan je niet alleen meldingen van jouw telefoon ontvangen, maar heb je ook de mogelijkheid om jouw muziek te laten afspelen. Wat zou een horloge zijn zonder stopwatch-functie?

Niets waarschijnlijk, maar ook daarover beschikt deze geweldige smartwatch.2. Optible S5

optible-s5
Bekijk meer foto’s, informatie en prijs

Mag een horloge voor jou wel wat kleiner zijn? In dat geval kan je misschien beter kiezen voor dit slimme horloge van het merk Optible.

Dit horloge heeft een klein en fijn display, waardoor het mooi staat op elke arm.

Hou je niet van een kleurrijk horloge, dan kan je voor de zwarte versie kiezen. Mag het voor jou wel wat fleuriger? Dan kan je de blauwe uitvoering kiezen.

Dit horloge beschikt echt over heel veel functies. Zo zit er een bloeddrukmeter, een hartslagmeter en een stappenteller in verwerkt.

Daarnaast houdt het slimme toestel ook jouw zuurstofsaturatie en jouw slaap in het oog. Het horloge beschikt ook nog over een speciale sport modus, om op die manier het aantal calorieën dat je hebt verbrand te meten.

Ook kan je heel erg makkelijk aflezen hoeveel afstand je hebt afgelegd. Al deze gegevens vormen de basis voor een gezonde levensstijl, je kan dus maar beter bijsturen waar nodig.

Dit sportieve horloge is stevig gebouwd, maar is ook waterdicht. Daardoor heb je zelfs de mogelijkheid om het horloge aan te houden tijdens het zwemmen.

Via bluetooth kan je dit horloge verbinden met je telefoon. In theorie ondersteund het horloge zowel Apple als Android, maar in sommige gevallen blijkt dat bepaalde extra functies soms minder goed werken via oudere software.

Toch blijft het horloge op zich zijn basisfuncties altijd goed uitvoeren, het gaat enkel en alleen om connectiviteitsfuncties zoals bijvoorbeeld meldingen ontvangen.Tot slot

Ik denk dat je nu wel voldoende informatie hebt om te bepalen welk horloge het meest voor jou geschikt is.

Eerst en vooral hebben we besproken over welke mogelijkheden een slim horloge allemaal kan beschikken.

Vervolgens heb ik jullie twee horloges getoond die volgens mij de beste zijn in hun soort, inclusief een stappenteller, hartslagmeter en bloeddrukmeter.

Persoonlijk heb ik het Sinji horloge op de eerste plaats gezet, omdat ik een extra ruim scherm wel handig vind. Op die manier heb je plaats om veel gegevens weer te geven.

Qua functies denk ik dat de toestellen evenwaardig zijn aan elkaar. Behalve dan dat het Optible S5 horloge waterdicht is tot maar liefst 50 meter. De keuze is nu aan jou.


💡 Misschien vind je dit ook interessant:


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *